Mitä kotisiivous maksaa?

Vierailija

Haaveilen kotisiivouksesta 2/kk, neliöitä on 180m2. Onko kokemusta mitä tästä pitää pulittaa HYVÄLLE siivoojalle.

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

30€/h ja siivoaa 200 neliötä n 3-4h ja sisältää aineet. Mutta alussa meni enemmän aikaa kun oli uusia paikka, kun koti tulee tutuksi niin aikaa kuluu siivoojaltakin vähemmän. Meillä menee ehkä normaalia vähemmän aikaa muutenkin kun meillä ei ole edes mattoja joka huoneessa . Sanoisin että mitä sokkeloisempi koti täynnä tavaraa ja leluja niin sitä vaikeampi ammattisiivoojankin siivota ja aikaa palaa.

Vierailija

siis mikä on tuntihinta tuon vähennyksen jälkeen

30e tunti on paljon eli kuukaudessa menee jo parisataa euroa vaikka kävisi siivooja vaan kahdestitietääkös joku, ti osaako laskea asian

Vierailija

Meillä Helsingissä käy siivooja kerran viikossa 2,5h/kerta 28e tunti. Välillä on taukoa lomien aikan ym.Kotitalusvähennyksen jälkeen maksettavaa jää vähän päälle 11e/h.Lähetä siivousospimus ensin verovirastoon niin pääset sen jälkeen tekemään vähennyksen ja arvioimaan siivouskulusi itse netissä verokorttiin.Mulla pieneni ennakkopidätys verokortissa heti 2% joten todellakin meni vain n. 11e/h viime vuonna siivoukseen..

Vierailija

Minä olen kotisiivousyrittäjä ja tällä hetkellä veloitan 28 e / tunnilta. Sisältää alvit, matkakulut. Pääosin asiakkaan ainein ja välinein teen mutta jos omia käytän en veloita niistä toistaiseksi ainakaan mitään. 4-5 tuntia osuu varmaan aika lähelle 180 neliön kodissa, riippuu hurjasti siitä millainen on koti, ensimmäinen kerta antaa suunnan. :)

Vierailija

Tuleeko vähennys koko 29€ vai vähenentäänkö siitä ensin siivousvälineiden osuus?Onko vähennys lopullisesta hinnasta todella 60%

Siis 29€ käytännössä 11,60€?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat