Vierailija

kouristelee vatsaa oikein rajusti? olen raskaana viikolla 37+ ja olo on todella heikko ja väsynyt.eilen illalla alkoi vatsa oireilla ensin tuli kova ähky ja sitten kovat kouristukset joita seurasi aika napakat supistelut. en syönyt paljon mitään ja alkoi olla tunne että ruoka pyrkii ylöspäin. myöhemmin tuli paha olo ja yöllä oksensin. myöhemmin yöllä otin hieman mustikka keittoa ja sain nukutuksi reilun tunnin ja taas sama juttu. aamulla sitten taas oksensin ja tosi huonoa oloa pitkälle päivään. mitään en ole uskaltanut syödä oli nimittäin niin hirveää.lisäksi päätä särkee ja ajoittain supistelee jopa säännöllisesti tunnin ajan noin 8 min välein. mitähän pitäisi tehdä?tokkuraisen päivän jälkeen yritin soittaa neuvolaan mutta eihän siellä enää ketään ollut. synnärille matkaa 170km joten ei viitsis ihan turhaan lähteä.verenpaine ajoittan hiemankoholla normaalisti ollut luokkaa 120/70 ja nyt luokkaa 127/80.

Kommentit (4)

tekee noita kouristuksia ihan yliesestikin. Kuulostaa ihan sen oireilta. Mutta raskaana soittaisin silti noilla oireilla joka tapauksessa synnärille varsinkin kun on supistuksiakin.

Oksentanut en mutta kouristi ihan h...ti mahaa, ihan kuin supistuksia olisi ollu. Parissa päivässä oli ohi.Soita ihmeessä synnärille jos olo ei helpota ja supistelee.

Muista kummiskin juoda.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta, kyllähän vatsataudissa saattaa olla todella kovaakin kipua. Itselläni oli just joku aika sitten vatsatauti, ja oli aivan hirveän kipeänä alavatsa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat