Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Belgiassa kuolleet olivat vauvoja!

Vierailija

Järkytys

Kommentit (11)

Vierailija

lapsi menee täällä yleensä 4kk iässä hoitoon ja koulu alkaa ( ns leikkikoulu ) n 2,5 vuotiaasta. tämä tapahtui tällaisessa pienten seimessä

Vierailija

ja ne kaksi kuollut lasta ovat vauvoja, ilmeisesti alle 1-vuotiaitaLainaus:

Tuossa päiväkodissa hoidettiin 3-6 v lapsia.Itse en 3 v pidä kyllä vauvana.

Vierailija

Brysselin luoteispuolella sijaitsevan Dendermonden päiväkodin murhenäytelmä alkoi aamulla. Noin 30-vuotias mies soitti päiväkodin ovikelloa ja pääsi sisään. Kasvonsa mustalla ja valkoisella maalilla maalannut mies juoksi yläkertaan ja alkoi puukottaa päiväkotilapsia.Päiväkodin yläkerrassa oli tuolloin lähes 20 kolmesta kuuteen vuotiasta lasta. Päiväkodin työntekijät yrittivät päästä väliin ja myös osa heistä haavoittui.Mies pakeni paikalta polkupyörällä, mutta poliisi sai hänet myöhemmin kiinni. Surmatöiden tekijä ei ole aiemmin tuttu päiväkodin työntekijöille.

Vierailija

Taalla 3 vuotias menee kouluun, ei ole enaa paivakoti-iassa. Ja koska aitiyslomat ovat erittain lyhyet, tarha-ika alkaa jo n. 3 kk vanhana. Eli ihan vauvoja ovat olleet. :(

Vierailija

[Päiväkodin yläkerrassa oli tuolloin lähes 20 kolmesta kuuteen vuotiasta lasta. Päiväkodin työntekijät yrittivät päästä väliin ja myös osa heistä haavoittui.Mies pakeni paikalta polkupyörällä, mutta poliisi sai hänet myöhemmin kiinni. Surmatöiden tekijä ei ole aiemmin tuttu päiväkodin työntekijöille.

[/quote]
Ovat vääriä. Päiväkoti on alle kolme-vuotiaille :(t. belgiassa tilannetta seuraava

Vierailija

taalla ei yksinkertaisesti ole mahdollista etta yli 3 vee kavisi tarhaa. Tainnut kaantajalla tulla moka. Ja kylla kaikki paikalliset uutiset sanoo taalla etta ne oli "vauvoja". Ikava kylla.

Uusimmat

Suosituimmat