Vierailija

vai saako sisälle marssia kuka vain milloin vain?? Niin kuin tuolla Belgiassa :-(Mielestäni ovien pitäisi ola lukittuna ja vanhemmille ovikoodi / ovikelloa soittamalla sisään. tms. järjestely... Kyllä pitää varautua pahimpaan, eihän kukaan uskonut että voisi tapahtua esim. tämäjokelan ammuskelu vaan niinpä tapahtui.Pitääkö odotella että joku hörhö täällä suomessa keksii hyökätä päiväkotiin... :-((((Meidän lapsi on aloittamassa pian hoidossa ja ahdistaa muutenkin...

Kommentit (11)

hullut osaa kiivetä aidan yli, rikkoa ikkunan tms jos niin on tehdäkseen. Siinä tuskin on mitään väliä onko ovi lukossa, tai onko lapsi päiväkodissa, äidin kanssa puistossa vai mitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ilmeisesti pitäisi olla lisäksi turvaketju ja jokaisen sisäänpyrkijän aikeet pitäisi tarkastaa ennen kuin ketjun avaa. Tässä tapauksessa tappaja oli maalannut kasvonsa oudosti, varmaan ei olisi avattu ovea jos se olisi nähty. Mutta miten tuollaista voi ennakoida? Mies oli muka tullut kysymään jotain neuvoa, ihan viattomaltahan se kuulostaa ja (ennen tätä tapausta) olisi ollut aika skitsoa jos jokaiselle sisäänpyrkijälle tehtäisiin ristikuulustelu ja ruumiintarkastus.Voihan sitä paitsi joku lapsen vanhempikin alkaa riehua. Onhan tällaisia uhkaajia ja panttivankidraamoja ollut esim. lapsen huoltokiistoissa, että jonkun lapsen vanhempi on kaapanut koko päiväkodin.Pitäisi varmaan hankkia metallinpaljastimet ja mielenterveystestit tarhojen oville :-(

tuo Belgian draama ahdistaa varmaan jokaista.Siltikään ei ratkaisu ole lasten eristäminen lukkojen taakse. Jos pahasti vainoharhaisia/psykoosissa olevia ihmisiä jätetään hoidotta, seuraukset voivat olla tuollaiset.Jos tuollainen sekopää ei hyökkää päiväkotiin, hän voi puukottaa lapsia vaikkapa kadulla, puistossa, kauppakeskuksessa. Missä vain.Joten millään varautumisella ei voi täysin estää tuollaisia asioita tapahtumasta. Ja valitettavasti taas joku hullu saa tuosta idean, ja sama toistuu jossain muualla.

Karkaaminen voidaan estää monin muinkin tavoin, ei siihen lukitsemista tarvita. Varmasti sekin on ok ja tarpeen, jos isojen lasten ryhmässä on karkailevia erityislapsia, mutta ei se nyt mikään "totta kai" ole...Tarpeeksi hoitajia ja kahvat vähän ylemmäs pienten ryhmissä riittää hyvin.

Lainaus:

jo pelkästään sen takia etteivät lapset karkaa.Lainaus:
Siltikään ei ratkaisu ole lasten eristäminen lukkojen taakse.

oli aamulla auki ja kun suurinosa lapsista oli tullut niin ovet lukittiin. Ihan senkin takia koska oli muutama erityislapsi jotka olisivat saattaneet häippästä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat