Vierailija

Asun Hyvinkäällä ja mitään kirjettä ei ole tullut??

Miten muilla???

Kommentit (10)

Asutaan Jyväskylässä. En mä kyllä muista, onko meidän vanhemmillekaan lapsille koskaan tullut mitään kirjettä. Lehdessä on ollut ilmoitus, milloin on kouluun ilmoittautuminen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kävin mielenkiinnosta kuntasi kotisivuilla. Oli kyllä yllätys, en ole millään kunnalla aikaisemmin törmännyt noin huonosti hoidettuihin nettisivuihin ja tiedottamiseen.

... nuo sivut on väliaikaiset, kun varsinainen palvelin+kunnan verkko posahtivat alkuvuodesta. Ei täällä yleensä olla ihan ensimmäisenä hoppuilemassa näissä asioissa. Kyselin eskarissa eikä kukaan ollut saanut ko. kirjettä. Pistä sitten meille muillekin tietoa, kun olet soittanut koulutoimistoon.

Ja mikäli oikein ymmärsin, niin koulun yhteydessä olevasta eskarista tulee vasta ihan loppukeväästä joku tiedote. Ilmeisesti luottavat siihen, että jokainen eskari jatkaa siinä samassa koulussa.

tietoa ei saa sieltä. Aikasempina vuosina on tullut kirje kotiin. En vaan muista missä kuussa, alkuvuotta se kyllä oli.Onko paikalla ketään hyvinkääläistä joka tietäisi. Saan asian kyllä selville maanantaina soittamalla koulutoimistoon mutta nyt häirtsee, kun niin paljon on ollut puhetta siitä täällä.Ainakaan netin kautta ei voi ilmoittaa, heh heh. Näin asioita Hyvinkäällä hoidetaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat