Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No ei kai pidä, milläs ryömitytät, jos ei ryömi.Niin, mutta pidä ihmeessä lattialla paljon mahallaan, niin kyllä siitä liikkeelle lähtee. Meillä on ollut varmaan huono palvelu ja paljon lattialla pitämistä, kun molemmat lähti ryömimään alle 6kk.

Kysyikö ne ainoastaan että osaako liikkua?

Vai ihmettelikö eikö vielä liiku?Vai siis mikä?Koska mun oma huomio on että jokkut vanhemmat on aika herkkiä lapsestaan ja kehityksestä ja jos jotenkin huonosti artikuloidaan niin heti ollaan arvostelemassa.Itsellä on kolme lasta ja kaikki ne on yksilöllisesti alkanu liikkumaan. Painoa ja pituutta on eniten kommentoitu vauva-aikana mutta en ole siitä ottanut itseeni tai pitänyt vauvoja jotenkin viallisina.

Ihan ekanahan neuvola sanoo sulle että tämä on asia jota SEURATAAN aikansa. Ei lähdetä hätiköimään.

Jos asiaa ei seurata niin olet saattanut ymmärtää tädin jutut ehkä väärin? Soita vaikka maanantaina ja pyydä selvennystä, että onko liikkumisen kanssa jotain häikkää.Älä ny ainakaan jää murehtimaan asiaa.

Ehkä lapsesi on vaan suuri ajattelija eikä jouda liikkumaan.. ;)

Joku ryömii, toinen konttaa, kolmas kierii, neljäs etenee istualleen.

Mutta siis selkeästi pitäisi jo liikkua,metrejä.Toisaalta, todennäköisesti vauvasi on täysin terve, normaali vauva. Jos ei 9kk ikään mennessä ole alkanut ryömimään tmv niin käyttäisin fysioterapeutilla. 10kk liikkumattomuudesta vasta tarvii olla OIKEASTI huolissaan.

taitaa olla esikoinen...

Toisaalta tiedän (suvusta) yhden kaverin joka oppi menemään eteenpäin vasta vuoden iässä!!! Ja nykyään on liikunnallinen ihminen ja erittäin fiksu kaveri, koulutusta löytyy jne.. Älä sinä ressaa... Ei se lapsi turhautumiseensa tukehdu. Älä passaa niin kovasti! Kyllä se lähtee kun on sen aika..

Meillä 2,5v tyttö oppi puhumaan kuukausi sitten. Ennen sitä ei mitään. Nyt puhuu jo lauseita!! Kaikilla oma rytmi kehittyä..

kyllä hän kuitenkin "ajautuu" liukkaalla lattialla taakse- ja sivullepäin. Muttei ryömi.

Ja pakko minun on "passata" ja nostaa syliin/vaihtaa asentoa ja paikkaa, kun muuten tyttö huutaa todella kovaa (ja pitkään).

On vähän pullukka, voisikohan se vaikuttaa asiaan?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat