Vierailija

Onko paljon vai vähän?

Kommentit (11)

"Se on jotain 6 tonnia per nenä.Jos nyt otetaan noin paljon velkaa, niin senhän voisi jakaa ihan suoraan kansalaisille elvytysapuna. Jos meidänkin perhe nyt saisi tuon 24 tonnia puhtaana käteen, niin kyllä sillä talouden pyörät aika kivasti pysyisi pyörimässä."Eli ottaisit ilomielin lisää VELKAA 240 000 euroa? Ei se valtio niitä rahoja taivaasta saa vaan meiltä veronmaksajilta eli valtion velka on meidän velka!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meneekö ne rahat sellaisille teollisuudenaloille, jotka ei tule pärjäämään rahoista huolimatta. Se olisi vähän kuin kantaisi vettä kaivoon.Pankkisektori ja rakennusteollisuus tulee ekana mieleen.

on kyetä jakamaan tuo velka yrityksille, kunnille jne. siten , että ne tuottavat mahdollisimman paljon sekä aineellista että muuta hyvinvointia.Tällä pyritään vähentämään syrjäytyneiden määrää, jotka maksavat yhteiskunnalle paljon, mikäli elvyttäviä toimenpiteitä ei käynnistetä.Tarkoitus on myös pitää talouden pyörät pyörimässä tukemalla kiikun kaakun olevia toimialoja, jotta vältyttäisiin konkursseilta ja sitä kautta syrjäytyneiltä ihmisiltä.Onnistuessaan tukipaketti estää monien talouksien "konkurssin" ja saavutetaan monta iloista teini-ikäistä, jotka muuten jäisivät kärsimään isän työttömyyden seurauksena tulevasta alkoholismista ja perheväkivallasta ja ahdistuksesta. Näitä hedelmiä keräämme sitten 25 vuoden päästä terveempänä ja huolehtivampana yhteiskuntana.

lisävelka ei tosiaan ole ongelma. Vanhastaan sitä oli jotain 60-70 miljardia ja se oli kuitenkin vähän. Eli edelleen ollaan hyvissä kantimissa, jos tuo ei sen suuremmin jää päälle. (kierre, velkaannutaan jatkuvasti lisää)

No minusta on paljon kun tässä on kuitenkin varmaan 13 lihavaa vuotta juuri takana. Jos olisi oltu 5 vuotta jo lamassa ja sitten tuommoista ennen nousukautta harkittaisiin, niin ei minusta olisi niin paha kuin nyt.

Jos nyt otetaan noin paljon velkaa, niin senhän voisi jakaa ihan suoraan kansalaisille elvytysapuna. Jos meidänkin perhe nyt saisi tuon 24 tonnia puhtaana käteen, niin kyllä sillä talouden pyörät aika kivasti pysyisi pyörimässä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat