Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

ennen omaa nukkumaanmenoani (n.klo 23) pissillä on kuitenkin sänky aamulla märkä? Meillä on onneksi ensi viikolla lääkäriaika juuri tuosta lääkkeestä, mutta onko kenelläkään muulla käynyt näin?

Kommentit (8)

ollenkaan!

Itse asiassa en tiedä ketään jolle olisi auttanut, mutta kait niitäkin koska lääkettä kerran määrätään :)Kaikillahan syy kasteluun ei ole hormonaalistakaan.

edes 2kertaisella annostuksella.

Ikä auttoi ja nyt 10 täyttävä tyttö on ollut pari vuotta yökuiva ja jatkuva yökastelu on historiaa.

Epätoivoiselta se tuntui silloin vielä , kun oli ekalla.

Hälytintä en halunnut ottaa käyttöön kaikkien yö- ja nukkumarauhan takia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vai onko erittäin herkkä lapsi, voisiko siitä syystä aiheuttaa moista. Tälläkin palstalla on monesti siitä keskusteltu. Löytyisikö haulla? Muistaakseni kuitenkin vain aika yleensä tekee tehtävänsä.

välillä sen otin pois, mutta pyykinpesu kävi liian raskaaksi.Meidän tyttö ollut aina erittäin sikeäuninen ja "tomera". Ei mikään herkkis.

Mutta n. 8- vuotiaana yökastelu loppui kuin seinään.

Meillä 5v3kk vanha tyttö oppi kahdessa viikossa hälyttimen avulla kuivaksi. Eli käytännössä aina kun hälytin pahamhi päälle, juoksin sen sammuttamaan ja herätin tytön tekemään vessaan loput. Kahdessa viikossa oppi heräämään itse. Sen jälkeen ei tullut enää ainuttakaan vahinkoa ja ennen sitä kasteli lähes joka yö. Ikää nyt 11v

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat