Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Välillä on pakko nauraa ääneen :)Suosittelen! Hyvän mielen kirja!

Kommentit (9)

Ja juuri viihdyttävä se oli, siinä oli hyviä huomioita ja lausahduksia liittyen nykypäivän elämään. Se miehen haluttomuus (tai ehkä pikemminkin naisen epätoivoinen suhtautuminen siihen) oli jotenkin päälle liimattua, mutta toisaalta joku motiivi sille sekoilulle piti keksiä.Mutta kumma kyllä Härköstähän tuon kirjan ilmestymisen aikaan haastateltiin joka puolella ikäänkuin ko. asian asiantuntijana tai sitten jonakin miehiä kuohitsevanan naispaholaisena, vaikka romaani on ihan viihderomaani johon nyt oli laitettu tommoinen kehystarina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä touhu on juuri tuollaista. Lukuunottamatta sitä, etten käy vieraissa. Kirjassa olevan miehen kommentit olisivat voineet tulla omani mieheni suusta.Ja juu ei naurattanut kirja yhtään.

kun vanhemmat ovat lähteneet Sissin kielikurssin aikana lomalle ja baarimikko on levittänyt aurinkorasvaa.Palaan kommentoimaan, kun saan kirjan loppuun :-) Hyvältä tosin vaikuttaa tähän saakka.

ainoastaan hissikohtaus oli fiktiivisen oloinen. Muuten olisi voinut olla joka piirrettä myöten totta. Tietysti on kyse fiktiivisyydestä, mutta niiiiiiin aitoa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat