Vierailija

olen just pitänyt 5pvn qvickstartkuurin, ihan hyvin meni. Jatkossa ajattelin muutama viikko tehdä niin että otan 2 nutrishakea pvssä (tai herbalife) ja syön 2 x hyvin eli terveellisesti (esim salaattia + kalaa/kanaa tai puuroa jne). Onko se hyvä idea, onnistuisiko sillä pudottaa 10 kiloa. Treenaan 4 x viikossa. Kysymykseni nyt on että miten nämä nutrilettpatukat ovat, niitä söin lounaaksi tässä kuurin aikana koska olivat siinä paketissa mukana mutta voiko sellaisella korvata yyhden aterian tai pitääkö olla se shake?? Kiitos jos joku tietää.

Kommentit (4)

Aamupala ja päivällinen ovat "normaalia", terveellistä ruokaa, erilaisia Nutrilett-tuotteita käytän lounaaksi, välipalaksi ja iltapalaksi. Paino on tippunut mukavasti mutta niin maltillisesti (n. 500g/vko), että uskon ja toivon sen olleen läskiä eikä nestettä tai lihaskudosta :)Johan se patukan nimi "meal" viittaa siihen että kyseessä on ateria. Eli hyvin voit syödä lounaaksi patukan jos tuntuu että se sopii tyyliisi. Itse haluan että lounas on lämmin ja "oikean ruuan" oloista, siksi syön lounaaksi aina jotain Nutrilett-soppaa :)

sillä ateriapatukalla voi yhden aterian päivässä korvata. Ainoaksi ravinnoksi ne eivät riitä.Mutta tärkeämpää olisi opetella sellaiset elintavat, joilla laihtuu terveellisiin lukemiin ja pysyy niissä. Kuuriajattelusta kannattaa luopua - vai haluatko jatkossakin syödä ateriaksi nimenomaan tuollaisen patukan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat