AV:n SIIVOUSGURUT, HJÄLP! Siis millä ihmeellä mä saan

Vierailija

noi vessan peilit puhtaiksi?!?!!? On tullut suihkittua tujua hiuslakkaa tuolla vessassa, ja ei saakeli noi peilit on täynnä sitä suihketta. Eikä lähde millään pois. Siis kokeiltu on ikkunanpesuaine, tolu ja sellainen Ajaxin suihke. Läntit on vaan ja pysyy.Eikö ole mitään tehtävissä?

Kommentit (13)

Vierailija

ei lähtenyt. Huomasin että kynnellä saa raaputettua irti jotain, ehkä kokeilen vielä tuota "karhunkieltä", siis ei sitä metallista vaan tuollaista pehmeämpää-ap

Vierailija

kiitos ihmesienivinkistä: kokeilin ja sillä tosiaan lähtee. En muistanut ollenkaan että mulla on toi sieni laatikossa. Harmittaa vaan kun ehdin jo naarmuttaa tuota toista peiliä, no ei voi mitään. Aina sitä oppii jotain uutta!

Vierailija

No, oletko kokeillut jo etikka-vesi-seosta? Vanha ikkunanpesijän niksi, mutta en ole kokeillut lakkaan. Kokeile kumminkin, jos sinulla on etikkaa kaapissa.

Vierailija

Meillä oli ainaki vessan peili aikoinaan pilalla vanhassa vuokra-asunnossa. Täplät siis näytti lialta, mutta olikin jotenkin v...u syöpynyt kiinni? Joka tapauksessa ei lähtenyt millään...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat