Vierailija

.

Kommentit (5)

olen ihan peruskokki :) perushommat onnistuu ja varmaan jotain monimutkaisempaakin,mutta siinä taitaa nyt tulla aika vastaan.Varsinaista ruokaa en ajatellut laittaa vaikka hyviä ehdotuksia on niistäkin tullut. Vieraiden makutottumukset ovat aika laajat ja nirppiksiä ei löydy. Ikähaitari on mummosta-nelikymppisiin.

Tässäpä jotain ehdotuksia:* joku teema, esim. meksikolaista ruokaa tai tapaksia* fondue* uuniperunoita ála Susan ;-)* erilaisia salaatteja + patonkeja + levitteitä* suolaisia piirakoita* burgundinpata tms.* lasagne* erilaisia salaattiraaka-aineita, joista jokainen voi koota omanlaisensa* laiskalle ja rikkaalle: 180 cm subi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Millaisesta ruuasta pidät/vieraanne pitävät? Oletko kokenutkin kokki?Vuodenaikaan liittyen voisit tehdä blinejä mädin ja sienisalaatin kera.Etnoruokateema (kuten tässä jo ehdotettiinkin) on myös usein hyvä. Jos ei tapaksia, niin hiukan vastava on arabialainen meze-pöytä (ohjeita löydät mm. Maggie Lindholmin ja Marja Lindholmin Libanonin makuja -kirjasta). Kiinalaista ja intialaistakin ruokaa voi valmistaa useita pikkuannoksia niin, että kukin ruokailija voi napostella ja maistella monta eri lajia - jos sellaisesta tykkäät.Jälkiruuaksi voi tehdä vaikka jonkun hyydykkeen, niin sen voi laatia jo etukäteen pakkaseen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat