Kokemuksia vauvanpesästä

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Moikka!Onko kenelläkään ollut käytössä vauvanpesää? Koin esikoisen kanssa suvussa kulkeneen kehdon hankalaksi ja metsästän nyt kakkoselle nukkumapaikkaa ensikuukausiksi. Myös vuokrattava vaavisänky houkuttaisi..Kertoilkaa mielipiteitä ja kokemuksia!

Kommentit (3)

Vierailija

Minulla ei kokemusta tuosta vauvapesästä, mutta vaavisänky meillä oli ja suosittelen kyllä lämpimästi. Se oli todella kätevä käyttöinen ja auttoi monessa tilanteessa ainakin meitä. Vauvan pystyi aina turvallisesti siirtämään mukana, eikä tarvinnut lattialla olla kun ei siellä vielä liikkumaan päässyt kuitenkaan! Tosin se täytyy sanoa ettei me pidetty sänkyä kovin pitkään kun ei meidän melko reippaan kokoinen tyttö enää siihen kunnolla mahtunut...mutta pari kuukautta kulki siinä. Yöt tosin alkuun nukkui äp.laatikossa mutta se pidettiin kokoajan pinniksessä eli ei tarvinnut sitä kannella ympäri kämppää!

Vierailija

Vauvapesässä en voi vallitettavasti auttaa, mutta vaavisängystä on kokemusta. Se on muuten tosi hyvä, mutta vauvalla jäi jalka muutamia kertoja ikäävästi jumiin pinnojen väliin, vaikka kyseessä oli vain pieni vauva. Muuten oltiin siihen tyytyväisiä, mutta pinnasuojus kannattaa laittaa.

Vierailija

kyllä hyvä puoli tuossa vaavisängyssä, että sitä olisi helppo siirrellä. Ja vauva olis kuitenkin ylhäällä, turvassa isosiskoltaan :) Olin ihan varma sen vuokraamisesta, kunnes törmäsin noihin pesiin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat