Vierailija

Kaikki muut on innoissaan harjoitteluista ja mua melkein ahdistaa. Tuntuu, etten osaa eikä siksikään kiinnosta.Olen luullut olevani oikealla alalla. Luennot ja tentit kiinnostavat ja haluan OPISKELLA tätä alaa. En kuitenkaan tiedä, kiinnostaako mua käytännön työ.Tilanne ahdistaa, enkä oikein uskalla tunnustaa sitä kellekään.Onko muita, jotka ovat tai ovat olleet samassa tilanteessa? Onko tilanne helpottanut jossain vaiheessa?

Kommentit (16)

työn olevan mun juttu, niin opetusharjoittelu oli AIVAN PERSEESTÄ. Todella stressaavaa sekä henkisesti että ajankäytöllisesti. Ja kyllä työkin toisinaan on stressaavaa, mutta siitä saa sentään liksaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ilmaista työvoimaa ja useimmiten veemäisiä ohjaajia. Kaikki paskahommat teetetään opiskelijoilla. Usein meet keskelle tulehtunutta työyhteisöä ja joudut riitojen selvittelijäksi. Näin hoitoalalla.

Harjoitteluja on lisäksi niin paljon, että ällöttää aina tutustua uusiin ihmisiin ja olla mielinkielin.

eli koulunpenillä ei juuri jaksattanut ja opiskelumotivaatio välillä tosi hukassa. tosin läsnäolopakko oli sen erran kova, että pakko oli raahautua paikalle. nyt 5 vuotta töissä ja tykkään.toivottavasti harjoitteluinto löytyy ja huomaat olevasi oikealla alalla, ettei mene opiskelu "hukkaan"

Lainaus:

kuten oikeet korkeakoulut. On myös publiikit yms.. Säälittäväähän se on.
Et kovin aikuiselta kuulosta kun tuollaisessa asiassa pitää yrittää päteä. :D

Lainaus:

Lainaus:

kuten oikeet korkeakoulut. On myös publiikit yms.. Säälittäväähän se on.
Et kovin aikuiselta kuulosta kun tuollaisessa asiassa pitää yrittää päteä. :D

jos ei käytännön työ kiinnosta. Sitähän sinä joudut tekemään valmistuttuasikin. Totta kai sitä pitää harjoitella, et voikaan osata, olla täydellinen jos et ole koskaan sitä työtä aikaisemmin tehnyt.

Nautin kandintekemisestä ja nyt gradusta tosi paljon. Ajattelinkin, että jos jotenkin voisin jäädä jatko-opiskelijaksi, mutten oikein noista apurahoista ja muista ymmärrä mitään.Toinen haave olisi, jos pääsisin jonnekin keskussairaalaan esim. lastenneurolle tekemään arviointeja. Ei tarvitsisi sitten sitä terapiaa antaa, kun se ei kiinnosta.ap

Lainaus:

Mikä muuten on nimitys yliopiston harjoitteluille? Onko ne jotain praktikumeja?
Noi on meillä nimeltään jotain kliinisiä harjoitteluita. Nimi voi vaihdella eri yliopistojen välillä, esim. jossain voi olla oman asiakkaan kuntoutus tms.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat