Vierailija

Tätä tapahtunut useita kertoja viimeisen parin kuukauden aikana.

Pyykit olen laittanut ihan normaalisti koneeseen, mutta kun otan ne sieltä, niin joissain vaatteissa ja erityisesti pyyhkeissä on jotain punaisia läikkiä.

Ja vaatteissakin se on tarttunut sellaisiin plyyshipintaisiin (?) vauvanvaatteisiin.MISTÄ IHMEESTÄ TÄMÄ VOI JOHTUA?Ensin ajattelin, että pyykki oli joutunut kosketuksiin kloritin kanssa, mutta se ei ole mahdollista, koska tätä tapahtunut nyt siis usein, eikä meillä klorittia ole käytetty..

Kommentit (6)

aina välillä pyöräyttää kone tyhjänä 95 asteessa pienen pesuainemäärän kanssa. Rumpu ja koneen sisukset muutenkin puhdistuu kunnolla.Se punainen (jos nyt ei ihan kirkaanpunaista ole!) voi olla pesuveden kalkkijäämiä, jotka sitten vielä tahmaantuu pesuainejäämien kanssa semmoseksi "mömmöksi".Tämmönen veikkaus mulla. Meillä on auttanut :)

pussi sitruunahappoa ja laittaa sitä koneeseen ja pyörittää 95 asteen ohjelma (googlettamalla löytyy varmaan enemmän ohjeita sitruunahaposta), sillä lähtee kalkki tosi tehokkaasti, samoin muu lika.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mukaan pesuainelokeroon ja laitat koneesi pisimmän ja kuumimman ohjelman pyörimään tyhjänä. Sitten vielä yksi pesu tyhjällä koneella ja ilman pesuainetta (kuumaa vettä).

eli olisko mahdollista, että koneessa on valmistusvirhe ja jokin osa on ruostunut ja päästää väriä vaatteisiin.kysy kodinkonehuollosta ja jostulevat konetta katsomaan, niin kaiva jokin värjääntynyt vaatekappale näytille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat