Seuraa 

Heip!Olin ensimmäisessä ultrassa rv 12+1 ja sain paljon ihania kuvia. Kaikki ultrassa Ok. Jäinkin miettimään niinkin hassua asiaa että millon sikiön ns. kasvonpiirteiden kehitys loppuu? Katsoin ultra kuvaa ja totesin että sikiöllä on tosi iso nenä (niinkun on isälläkin) ja aloin miettimään kuinka oudon näköinen se olisi jos sillä on valtava nenä kun se syntyy. Tarkoittaakohan se että lapsella on jotenkin tavallista isompi nenä niinkun kuvissa? En edes miettisi tälläistä asiaa, mutta moni poikaystäväni kaveri on nauranut että "iso nenä niinkun isällä" ja aloin miettimään että jos jo niin valtava nenä on noin pienenä. (poikaystävä sanoi ettei hänellä lapsena ollut mitenkään suuri nenä).

Eli tietääkö kukaan muuttuuko sikiön kasvojenpiirteet vielä tämän jälkeen ?

:)

Kommentit (4)

juuri tuossa 12 viikon ultrassa kun lapsella tosiaan näyttäisi olevan kunnon jonenikula-klyyvari.

Mutta ehkä ne piirteet tuosta tasaantuvat. =))

Ja kylla se se isan nena on edelleen (nyt 5-vuotias) vaikka tietysti lapsen kasvoihin sopivalta nayttaa, mutta mitaan nykeronenaa ei hanesta nyt vaan tule koskaan. Mutta taman riskinhan sita ottaa jos rupeaa tekemaan lapsia isonenaisten kanssa. ;-)Kuten tuossa edella jo sanottiin, iso nenaluu np-ultrassa on sikali iloinen asia etta ainakin downin syndrooman todennakoisyys pienenee siina huomattavasti. Eli periaatteessa vaan ihan hyva asia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei!Ultra ei ole valokuva vaan kaiku ja toisinaan se vääristää juuri esim. nenän pituutta. Sikiöllähän ei ole tuossa vaiheessa minkäänlaista rasvakerrosta, joten se nenähän tulee tuosta pienenemään, kun rasvaa tulee päälle.Iso nenäluu on siitä hyvä uutinen, että esim. Down-syndomaisilla on hyvin pieni nenäluu,

Niin no ei se nenä tyttöö/poikaa pahenna.. vai miten se meni :)

Sittenhän sen näkee kun syntyy.. Ehkä seuraavassa ultrassakin vähän näkee, onko nenä edelleen niin esillä (rakenne ultrassa siis).. Ja eiköhän se rasvakerroskin vaikuta asiaan, kun vauvalle tulee vähän poskiin rasvaa ym :)

eiköhän se nenä sulaudu sinne vauvan päähän kuitenkin ihan luonnollisesti :)

Ja tosiaan on hyvä uutinen sen Down-syndrooman osalta..odotus aika on niin jännittävää... :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat