Vierailija

Mummollani on insuliinihoito ja emme ymmärrä miksi pitää toimia seuraavasti:

verensokeria mitattaessa arvon ollessa pois tavoiteluvuista (en muista lukuja) pitää seuraavan päivän annostusta säätää. Miksi vasta seuraavan päivän???

Eli sokeriarvo kun mitataan, niin sen jälkeen sitten pistetään insuliini. Miksi sitä annosta ei säädetä siinä samassa hetkessä, kun on todettu, että arvo ei ole tavoiteluvuissa vaan vasta seuraavana päivänä samaan kellon aikaan...

Kommentit (7)

niin mitataan se verensokeri ja jatkossa nostetaan insuliiniannosta, jotta seuravilla kerroilla olisi se verensokeriarvo hyvä.Eli vaikka jos alkaa olla joka ilta korkeahko sokeri, on liian vähän insuliinia laitettu.

laitetaan jatkossa enempi, jotta saadaan se tavoitearvo. Sit taas voidaan tarkistaa. Yleensähän kakkoslaisilla on aina samat annosmäärät päivästä toiseen, joilla verensokeri pysyy hyvänä.

lisäksi klo 19 on vaarallista lähteä korjaamaan korkeaa verensokeria pistämällä enemmän insuliinia, koska sitten voi mennä yöllä matalille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis jos kello 12 ja 19 mitataan sokeri ja laitetaan insuliini, ja jos kello 12 arvo on pois tavoitearvosta, niin laitetaan silti se normaali annos ja vasta seuraavana päivänä kello 12 insuliinia muutetaan. Ei mene jakeluun..

että eri vuorokauden aikoihini insuliinin tarve voi olla erilainen ja tähän vaikuttaa myös pitkäaikaisen insuliinin vaikutus. Veikkaisin näin. Tekisin seuraavasti: Mittaus huomenna samaan aikaan ja syötyjen hiilareiden perusteella korjataan huomista insuliinimäärää isommaksi tai pienemmäksi korjaamaan tän päivän tulos.en ole lääkäri, mutta 1-typ diabeetikon äiti muutaman vuoden d-kokemuksella

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat