Vierailija

Mitä tämä oikein meinaa?Minulla on jo jonkun aikaa ollut aina iltaisin sellainen tilanne että toisesta silmästä puuroutuu näkö. Mitä väsyneempi olen sitä sameammaksi menee. Toisessa silmässä näkö pysyy aivan kirkkaana. Samaan aikaan tulee sille "sameammalle puolelle" päänsärkyä ikäänkuin silmän taakse.

Pitäisikö mennä silmälääkäriin vai onko tämä normaalia?

Kommentit (9)

ja siihen liittyvä näköhermontulehdus.menee ohi yleensä itsestään ennen pitkää (muutaman viikon sisällä). minullakin hämärtyy näkö usein väsyneenä, on yksi oire.voi tietysti olla jotain ihan muutakin!!t. ms-potilas

tietää sit onko silmässä vikaa vai onko esim migreeniä tms...lapsellani oli silmän takana kasvain joka aiheutti näön häviämistä... nyt tieten jo poistettu se kasvain, mutta silmä sokeutui kokonaan. Ei kannata turhaan miettiä kauaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka mistä sen tietysti tietää.Lisään vielä sellaisen oireen, en tiedä liittyykö tähän muuten kuin että kyseessä on sama silmä:

Koulussa joskus käytetään mikroskooppia ja AINA näiden labratuntien jälkeen mulla on pää kipeä juuri samasta kohdasta kuin nytkin. Mikroskoopin käyttö on minulle jotenkin vaikeaa. Kuva ei pysy kohdallaan kun katson molemmilla silmillä ja joudun ponnistelemaan näköä että saisin jotain selvää.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat