Minkä ikäisinä teidän päivähoidossa käyvät lapset on saaneet ekan oman harrastuksen?

Vierailija

.

Kommentit (10)

Vierailija

Kyllä mun mielestä jos 3v itse toivoo harrastusta, niin voisi yhden kauden kokeilla. Jos alun jälkeen innostus lopahtaa tai lapsi väsyy, niin otatte sitten loppukauden rennosti eli jätätte kertoja suosiolla väliin jos siltä tuntuu. Ja sitten sen "kokeilukauden" jälkeen voi kysyä lapselta, tahtooko vielä jatkaa vai ollaanko mieluummin kotona. Jotain harrastuskia saa kokeilla jopa maksutta. Täällä tosin niin pitkät jonot kaikkeen, että täytyy sitoutua heti koko kaudeksi ja maksaa maksu heti.Lannistavaa on se, jos ei saa harrastaa vaikka intoa riittäisi! Siitä saattaa seurata se, että lapsi ei myöhemmin enää "tahdo" harrastuksiin, kun ei kerran ole lupaa saanut aiemminkaan ja vanhemmat on nihkeästi suhtautuneet.

Vierailija

Harrastun "haaliminen" lapselle on ennemminkin kiinni lapsesta kuin hänen iästään. Toisille riittää hyvin pelkkä päiväkoti tuonne 5 - 6-vuoteen toiset ovat valmiit 2- tai 3-vuotiaina vielä lisä harrastuksiin. Meillä on näitä molempia, 2 vanhinta harrasti 2- ja 3-vuotiaina kolmonen oli sitten ihan erilainen paljon väsyneenpi, joten hän aloitti liikuntaharrastukset 5-vuotiaana ja tämä ratkasu sopi erityisen hyvin tällä lapselle-.

Vierailija

niin aloittaisivat vasta kouluikäisenä. Tulee liian raskaaksi päiväkodin lisäksi. Ellei sitten jotain viikonloppuna tapahtuvaa keksi :-) Nyt kun ovat kotona, niin harrastavat 1krt/vko.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat