Vierailija

Itse suunnittelen tällaista. Nykyinen työni on pääosin ihan ok, jopa kivaa välillä, mutta on pikkujuttuja jotka mättäävät. Esim. työmatka on pitkä, menee tunti/suunta, työtaakka on välillä liian suuri yhdelle ihmiselle ja silloinkin kaikesta pitäisi selviytyä nopeasti. Työvälineet ja ergonomia ovat huonolla mallilla. Sinänsä työ on sellaista, jonka suuntaista jatkossakin toivoisin tekeväni.Nyt olis lähistöllä auki houkuttelevan kuuloinen paikka, vuodeksi ja alussa on koeaika. Mitä jos mut irtisanotaan tuossa uudessa paikassa koeajalla? Saisinko silloin työttömyyskorvausta vaikka vastikään olisin vakkaripaikastani irtisanoutunut uuden työn vuoksi?Muutenkaan en ehkä ole ihminen joka viihtyisi vuosikausia samassa paikassa. Tahdon nähdä ja kokea vielä muutakin kuin nykyinen työpaikkani...

Kommentit (9)

ja tietää pärjäävänsä vähemmälläkin, niin ei muuta kuin tuumasta toimeen. Itse olen tällainen vapaa eläjä. En halua vakituista työtä. Hallitsen useamman ammatin ja teen aina sen verran töitä, että selviän kaikista maksuista. En tavoittele kuuta taivaalta vaan haluan elää omien toiveiden mukaan. Esim, kaikki lasten koululomat haluan olla perheen kanssa. Vierastan ajatusta, että hiihtolomaviikosta pitäisi taistella ja miettiä, että saanko sen vapaaksi vai en.Meillä on vain yksi elämä ja en halua nuhrata sitä työssä/työpaikalla, jossa en viihdy yhtään.

Ja mennä määräaikaiseen työhön irtisanomatta itseäsi.Muuten ajatuksesi on ihan hyvä. Pitää uskaltaa tehdä elämästä mielekästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se on ensimmäinen ajatukseni. Tilanteesta riippuen saatan pitää myös levottomana, sopeutumattomana tai jopa tyhmänä. Tai ihmisenä, joka tietää mitä haluaa elämältään ja uskaltaa tavoitella sitä.Saattaisin itsekin vaihtaa vakituisesta määräaikaiseen, ja itseänikin pidän rohkeana :-) joskin myös levottomana ja hieman sopeutumattomana.

Eikös tuo ole lähinnä julkisen puolen juttu? En ole kuullut kenestäkään, joka yksityiseltä yritykseltä olisi saanut virkavapaata mennäkseen muualle töihin.

määräaikaiseen. Samalla vaihtui ala opiskelujen jälkeen. En olisi voinut olla päivääkään enää vanhassa työssäni, vaikka kuin oli vakituinen. Työilmapiiri oli niin kauhea.

Enemmän ajatuksia herättää sellainen työntekijä, jolla ei ole rohkeutta vaihtaa työpaikkaa vaikka mieli tekisi.Vakituisuus sinänsä ei nykypäivänä taida olla kovinkaan painava asia työsuhteen kestossa...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat