Vierailija

Mies naimisissa, 3 teini-ikäistä lasta, Nainen myös naimisissa, 1 teini-ikäinen lapsi.Välimatkaa n.600km. Tuttuja ennestään n. 20 vuoden takaa.

Tapaaminen heinäkuussa(ei seksiä tms, vain juttelua ja email-osoitteiden vaihto), "suhteen" alku syyskuun lopussa. Soittelua ja tekstailua viikon ajan, jolloin lopetusyritys n. viikoksi. Lokakuun alussa tekstailua, satunnaista soittelua.Lokakuun lopussa tilanne kehittynyt jokapäiväiseksi soitteluksi, tekstailua n.20viestiä/pvä. Marraskuun lopussa ensimmäiset treffit naisen ollessa työmatkalla. Elokuvissa käynti, halausta, kädestäpitoa, suutelua.Viikon kuluttua ensimmäisistä treffeistä taas tapaaminen tai itseasiassa kaksi. Taas elokuviin ja oluelle, mies käy naisen hotellihuoneessa - ei seksiä! Toinen tapaaminen suoraan hotellihuoneeseen, pussailua ja halailua 6h(!) vaatteet päällä.Suhde jatkuu kiivaana, soittelua 2-3krt/pvä, tekstailua, tekemisissä n. 2h/pvä. Joulukuun puolivälissä tapaaminen, jolloin seksiä pari kertaa. Kumpikin menee tolaltaan, pettäminen on ensmmäinen kummallekin. Suhde jatkuu kuitenkin kiivaana. Tapaaminen tammikuussa hotellissa, yö on kiihkeä, seksiä useaan kertaan. Seuraavaa tapaamista suunnitellaan, mutta nainen on tullut epävarmaksi...Kommentoikaa..Mitä sanoisitte miehestänne, jos jäisi kiinni?

Sivut

Kommentit (49)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja hän sen hyväksyy, niin ok. Mutta joudut myöntämään itsekin, että tuo on pettämistä, jos kumppanisi ei sitä sulattaisi.Jos sinulle tehtäisiin selkäsi takana noin, olisiko se pettämistä?

Toi on pahimman luokan pettämistä, jos puolisot ei tiedä mitään. Mun ensireaktio olis varmaan hypätä parvekkeelta jos saisin tietää miehestäni tommosta. Vasta sitten miettisin järkevästi.

Lainaus:

Itsekin Puolasta terveisia saaneena oli niin tutun olonen tuo teksti..kirjoitustyyli jne..l
nää on niiin ihq - kiitos~! Nauru pidentää ikää

Kun soitellaan ja pidetään tiiviisti yhteyttä, on nähty monesti...Eri asia musta jos kerran jonkun vieraan kanssa hairahtuu sänkyyn kännissä. Musta toi on tosi härskiä enkä kattelis tollasta ollenkaan. Pariterapiaan mars!

Lainaus:

Ihan normaalia hankkia tuttavuuksia tuolla tavoin...
No joo, on tietysti todella vakavaa, ja todella väärin. Ja tuntuu, että kummallakaan osapuolella ei kovin korkea moraali ole. Oikein lietsotaan vanhaa teinirakkautta.En tekisi tuollaisella miehellä oikeastaan mitään, haluan miehen, jolla on moraalia ja selkärankaa.

ja alkaisin etsiä asuntoa.Itselleni ei olisi niin tärkeää se, että kuinka monta kertaa m..a on mennyt p...uun vaan koko tuo kuvio selän takana, henkinen pettäminen, niin, ja olihan tuossa sitä seksiäkin.Jokainen tyylillään, itse en tuollaista voisi antaa anteeksi. Helpommin antaisin anteeksi vaikka satunnaisen yhdenyönjutun, vaikka senkin anteeksiantaminen olisi vaikeaa ellei mahdotonta.Mitenkähän mies itse suhtautuisi tilanteeseen, katuisiko, haluaisiko erota tms.?

niin avioliitto ajautuu hyvin, hyvin pahaan kriisiin. Se on pettämistä niin monella eri tavalla samanaikaisesti ja pitkän aikaa ja suuria, omilla teoilla buustattuja tunteita.

kaikkihan on suhteellista ja riippuu paljolti siitä miten te olette pettämisen teidän suhteessanne määritellyt.eli jos sinunkin puolisosi saa tehdä ihan samat temput vanhojen tuttujensa kanssa, ja se on sulle ohan ok, niin antaa palaa vaan, eihän se järvi soutamalla kulu jne...ellei taas ole mitään sopimuksia että tuo on ok, niin onnittelisin ap:ta kuningasluokan petturuudesta ja huoraamisesta.

lapsesi mahtavat olla ylpeitä sinun suorituksistasi...

Itse olisin pettynyt jos mieheni tekisi noin. Itse olen tuosta haaveillut joskus että itse pettäisin, mutta todennut, että se suhde normaalisoituisi sekin aikanaan. Ei se jännitys kestä ikuisesti. Varsinkin jos suhde on "kielletty" ja välimatka pitkä -> tapaamiset harvoja, niin se tuntuu kiehtovammalle kuin ¨todellisuudessa olisikaan. Suosittelen vakavaa pohdintaa, haluatko rikkoa avioliittosi ja aloittaa epävarman suhteen jonkun naimisissaolevan kanssa. Varsinkin jos omassasi ei ole mitään "vikaa". Vai yritätkö kohdistaa ajatuksesi ja himosi mieheesi...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat