ONKO TÄMÄ VAKAVAA PETTÄMISTÄ???

Vierailija

Mies naimisissa, 3 teini-ikäistä lasta, Nainen myös naimisissa, 1 teini-ikäinen lapsi.Välimatkaa n.600km. Tuttuja ennestään n. 20 vuoden takaa.

Tapaaminen heinäkuussa(ei seksiä tms, vain juttelua ja email-osoitteiden vaihto), "suhteen" alku syyskuun lopussa. Soittelua ja tekstailua viikon ajan, jolloin lopetusyritys n. viikoksi. Lokakuun alussa tekstailua, satunnaista soittelua.Lokakuun lopussa tilanne kehittynyt jokapäiväiseksi soitteluksi, tekstailua n.20viestiä/pvä. Marraskuun lopussa ensimmäiset treffit naisen ollessa työmatkalla. Elokuvissa käynti, halausta, kädestäpitoa, suutelua.Viikon kuluttua ensimmäisistä treffeistä taas tapaaminen tai itseasiassa kaksi. Taas elokuviin ja oluelle, mies käy naisen hotellihuoneessa - ei seksiä! Toinen tapaaminen suoraan hotellihuoneeseen, pussailua ja halailua 6h(!) vaatteet päällä.Suhde jatkuu kiivaana, soittelua 2-3krt/pvä, tekstailua, tekemisissä n. 2h/pvä. Joulukuun puolivälissä tapaaminen, jolloin seksiä pari kertaa. Kumpikin menee tolaltaan, pettäminen on ensmmäinen kummallekin. Suhde jatkuu kuitenkin kiivaana. Tapaaminen tammikuussa hotellissa, yö on kiihkeä, seksiä useaan kertaan. Seuraavaa tapaamista suunnitellaan, mutta nainen on tullut epävarmaksi...Kommentoikaa..Mitä sanoisitte miehestänne, jos jäisi kiinni?

Sivut

Kommentit (49)

Vierailija

ja hän sen hyväksyy, niin ok. Mutta joudut myöntämään itsekin, että tuo on pettämistä, jos kumppanisi ei sitä sulattaisi.Jos sinulle tehtäisiin selkäsi takana noin, olisiko se pettämistä?

Vierailija

Toi on pahimman luokan pettämistä, jos puolisot ei tiedä mitään. Mun ensireaktio olis varmaan hypätä parvekkeelta jos saisin tietää miehestäni tommosta. Vasta sitten miettisin järkevästi.

Vierailija

Lainaus:

Itsekin Puolasta terveisia saaneena oli niin tutun olonen tuo teksti..kirjoitustyyli jne..l
nää on niiin ihq - kiitos~! Nauru pidentää ikää

Vierailija

Kun soitellaan ja pidetään tiiviisti yhteyttä, on nähty monesti...Eri asia musta jos kerran jonkun vieraan kanssa hairahtuu sänkyyn kännissä. Musta toi on tosi härskiä enkä kattelis tollasta ollenkaan. Pariterapiaan mars!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat