voiko mies aivopestä vaimonsa?

Vierailija

onko esimerkkejä tästä vielä 2000-luvulla?

Kommentit (10)

Vierailija

olen menettänyt parhaan ystäväni, kun on mennyt mukaan miehensä juttuihin. Upea, ennen niin itsenäinen nainen puhuu täysin miehensä suulla. =(

Vierailija

heidän ehkäisykieltonsa esimerkiksi ovat naisille aivän älyttömiä. lapsi nro 17 ei hirveästi saa huomiota tai muutakaan rakkautta kun esineenä ja numerona kohdellaan.kumpi on tärkeämpää miesten laatimat perinnäissäännöt, jotka eivät edes perustu raamattuun vaan miesten itsekeskeisyyteen.onneksi usko ei ole ehkäisystä kiinni niin kuin lestadiolaisilla:)taivaaseen päästään ehkäisyn kanssa:)

Vierailija

kun minä olen lestadiolainen mutta mieheni ei ole.:) Minä olen itse aivopessyt itseni sitte vissiin.ENtäs ne naiset jotka myöhemmässä elämän vaiheessa löytää vl-uskon.SInun lapsesikin saattaa jossain vaiheessa olla vl.

Kuka hänet sitten aivopesi, sinä vissiin?

i]heidän ehkäisykieltonsa esimerkiksi ovat naisille aivän älyttömiä. lapsi nro 17 ei hirveästi saa huomiota tai muutakaan rakkautta kun esineenä ja numerona kohdellaan.kumpi on tärkeämpää miesten laatimat perinnäissäännöt, jotka eivät edes perustu raamattuun vaan miesten itsekeskeisyyteen.onneksi usko ei ole ehkäisystä kiinni niin kuin lestadiolaisilla:)taivaaseen päästään ehkäisyn kanssa:)

[/quote]

Vierailija

En tajua, että miten se nainen voi olla niin sokea kaikelle aivopesulle. Nainen on muuttanut kaikki mielipiteensä ja periaatteensa miehen vuoksi. Naurattaa suorastaan!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat