Vierailija

menkkamaista kipua ala vatsalla?? Itselläni oli eilen muutaman kerran... :/ tulee ja menee samantien, mitä se tarkoittaa??

Kommentit (10)

Joten se on täysin normaalia. Ensimmäisen , toisen jopa kolmannen raskauden aikana kivut voivat olla huomattavia. Itellä kivut oli tosi kovia noin viikolle 15-16 saakka. Ne eivät kestäneet vain hetken vaan alkaessaan jatkuivat ja kovenivat puolesta tunnista jopa tuntiin. Mahaan sattui niin paljon, että oksetti ja valui kylmähiki. Kivut ovat kohdun kasvukipuja ja voivat tuntua todella raastavilta.Voit vain kuvitella kuinka peloissani olin. kaikista parhiten kuitenkin auttoi kun makasi paikoillaan asennossa joka tuntui vähiten pahalta ja yritti RENTOUTUA. Näin kipu hiljalleen hellitti.Mutta muista, että jos tulee vuotoa tai olo menee kestämättömäksi voit aina soittaa päivystykseen. Tosin eka raskaudessani, kun soitin muistaakseni viikoilla 13 yöllä päivystykseen, sanoivat etä mitään ei ole nyt tehtävissä jos raskaus keskeytyy. mutta minun kohdallani kivut olivat "vain" kasvukipuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

aikaisemminkin muutaman kerran ja kaikki ollut ok mutta eilen oli pari kolme kertaa illalla niin hieman säikähdin ja hoitaja alkoi vielä keskenmenosta heti puhumaan..

Sitten kun sitä tuli myöhemmin, 12. viikolla, niin keskenmeno tuli. Mutta se oli ihan jatkuvaa menkkamaista jomotusta, ei mitään ohimenevää.

kerkesin jo säihkähtää että keskenmenoa tietää... :/ kun soitin hoitajalle ja siitä alkoi heti puhumaan...Ei ole vuotoa tullut yhtään onnekseni.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat