Vierailija

ja laita päälle muovittettu frotee. Koko komeus lattialle niin johan mahtuu. (Eikä pääse putoamaan kun kohta pyörii jo vinhasti. ;)

Sivut

Kommentit (26)

Lainaus:

En ymmärrä miksi tekisin elämisen tietoisesti hankalaksi kaivamalla ne erikseen aina vaihtopaikalle.
että vuoden vanhan motoriikalle tekee hyvää, kun vaihto tapahtuu esim. sylissä.:-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

resorit asettuu melkein itstään ilman että niitä pitää tarkistella tai säätää. Sylissä on hoidettu täällä kaksi lasta. Eka kuukausi ehkä hoitopöydällä aamu-iltapesun jälkeiset navanputsaukset ja pukemiset, mutta perusvaipanvaihto mennyt aina sylissä tyyliin eka matkalla lavuaarille housut ja vaippa pois (kakka jämät pyyhkäistään vaipalla pyllystä ettei sotke), matkanvarrella se heitetään roskiin, pepun pesu ja matkalla otetaan hoitopöydältä uusivaippa ja sohvalla (tai missä nyt olenkin) istualtaan sylissä puetaan uusivaippa ja housut takaisin.Tuosta sylihoidosta on kyllä tehty ihan tutkimuksiakin, että on lapsen motoriikalle hyväksi.

Lainaus:

ja laita päälle muovittettu frotee. Koko komeus lattialle niin johan mahtuu. (Eikä pääse putoamaan kun kohta pyörii jo vinhasti. ;)
ja oikeastaan pelkkä muovitettu froteekin riittää. :-)

Toiselle lapselle pyyhe sängynpäällä. Kolmannelle lapselle kättäriltä lähtien kaikki hoidot sylissä.

Kyllä näköjään vanhakin oppii vähitellen:)

Luonnollista liikkumista kotioloissa. Olen pitkä ihminen, joten harva pöytä on oikeasti hyvällä korkeudella. Silloin on itsellekin helpompaa olla reippaasti polvillaan sängyn vieressä ja hoitaa vauva sängyllä.

Ensimmäisen lapsen kanssa olin niin sekaisin ja epävarma, etten osannut muuta kuin viralliset ja pakolliset. Silloin hartiat kipeytyivät niin kamalalla tavalla, että itkin aina kun oli pakko ottaa lapsi syliin. kantoliissa lapsi huusi aina ihan järkyttyneenä.Toisen lapsen kanssa helpotti jo vähän henkisesti, ja fysiikka seurasi perässä, aloin harjoitella kantoliinaa uudestaan ,ja tämä lapsi hyväksyi sen (en vissiin ollut niin paskajäykkä itsekään).Tämä oli siis ennen kolmatta lasta, jonka synnyttyä olin sen jo verran rentoutunut äitinä, että lapsen jatkuva sylissäolo tuntui jo ihan mukavalta - hänen kohdallaan kantoliina oli jo ihan arkea ja hoidinkin hänet aina sylissä.Ensimmäisen lapsen kanssa olin niin sekaisin ja epävarma, etten osannut muuta kuin viralliset ja pakolliset. Silloin hartiat kipeytyivät niin kamalalla tavalla, että itkin ainakn oli pakko ottaa lapsi syliin.

koska siinä on käsien ulottuvilla kaikki tarvikkeet, vaipat, pyyhkeet, vaihtovaatteet ym. En ymmärrä miksi tekisin elämisen tietoisesti hankalaksi kaivamalla ne erikseen aina vaihtopaikalle.Meillä nyt vuoden vanha lapsi, pituutta 80 cm Mahtuu edelleen vaihtamaan pöydällä, tosin jalat tulee yli, mutta usein ne on lapsella koukussa ja suorana ylöspäin.

"Mun tuttu vaihtaa edelleen 3v:lle vaipat hoitopöydällä - on hänen mielestään tosikätevää ja helppoa..."Miksi 3-vuotias käyttää vielä vaippoja?

meilläkään lapsi kovin kauaa hoitopöydälle mahtunu ku kasvo pituutta niin äkkiä.... varmaan just 3kk ja sit aloinki vaihtaa sängyllä vaipat ku muutenki alko pyöriskeleen .....

Se on kätevä kun on kuitenkin edelleen paikka, missä vaipat ym. tarvikkeet ja ei vie tilaa ja on edullinenkin. Ollaan me tosin harrastettu sitä muovifroteeta myös.

jossa on paksumpi pehmuste kolmella nurkalla ja jalkojen kohdalta avonaisempi. Meillä oli käytössä sellainen. Tais olla Pikku Piia tms. Tosi hyvä laittaa lattialle eikä vauva pääse reunusten ansiosta ihan helpolla karkaamaan. Eikä tosiaan tipu minnekään siitä :) Lisäksi alusta on helppo pestä kylppärin lattialla vaikka suihkulla jos pissivahinko sattuu.

Kääntely kehittää motoriikkaa todella paljon. Ison lapsen sylihoito on vaikeaa, jos hoitaja ei ole tehnyt sitä aikaisemmin, ja jos lapsi on passiivinen tai ei ole tottunut .

vuoden vanhan motoriikalle tekee hyvää kun sylissä vaihdetaan!!

Kyllä juu, näin on. Mutta lapsi ei kyllä pätkääkään kärsi siitä että vaihdetaan hoitopöydällä. Kai sitä lastaan muuten pitää sylissä?? Tietty jos vaipan vaihto on ainut sylihetki niin tilanne on eri...Itse olin ennen lasta sitä mieltä etten hoitopöytää edes tarvitse, vaihdot sujuu muutenkin. No kuitenkin semmoisen sain ja nyt se on edelleen käytössä, lapsi pian 1v1kk. Meillä on ainut paikka missä lapsi pysyy edes hetken paikoillaan ja vaipan saa vaihdettua. Toki kun potalla on käyty ja vaan pissa tullut niin laitan uuden vaipan sylissä, kakan jälkeen nostan pöydälle ja siinä pyyhitään puhtaaksi.Niin eikä meidän lapsen motoriikka ole todellakaan kärsinyt pöydällä tapahtuvista vaipan vaihdoista... Jalat tulee yli mutta se ei menoa haittaa...

Samoin on paljon ergonomisempi vaihtoehto mulle kun lattialla kökkiminen...Mutta AP, tee niin kuin tahdot, meitä on moneksi ja joskus mielipiteet muuttuu matkanvarrella. Jos et halua hoitopöytää hankkia, tai saa esim lainaan niin onnistuu elämä ilmankin. : ) kallista hankintaa ei kannata tehdä ennen kuin tiedät onko se sun juttu vai ei.

Vauva on kohta 3kk ja aivan liian pitkä pötköttelemään ja potkiskelemaan pesukoneen päälle viritetyllä hoitotasolla ja alustalla. Missä voisin hoitaa vauvaa tämän jälkeen? Tähän asti on toiminut tosi hyvin, kun vauva usein pissaa ja kakkaa alustalle.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat