Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

mistä varatulle luotettavaa varattua seksiseuraa

Vierailija

Luettuani näitä sivuja näkee hyvin, että monella naisella ja miehellä on iso puute.Mielestäni meidän ei tarvitse tyytyä tähän 1*kk lahnan panoon jos silloinkaan, vaan löytää joku sielun kumppani jonka kanssa rakastella kuitenkaan pilaamatta omaa liittoa.Ilmeisesti yleinen kaava on, että seksi vähenee aamenenen jälkeen ja käytännössä loppuu lapsen saamiseen. Ihmetyttää vaan, miksi se on välillä nainen välillä mies joka rupeaa tavaraansa pihtaamaan, joka ei kuitenkaan käyttämällä kulu?Ravintolasta löytyy helposti pantavaa, mutta harvemmin mitään pidempiaikaista ja turvallista. Vaikka tiedetään toisen tilanne, jossain vaiheessa ruvetaan kuitenkin vaatimaan liikoja. Laivalta tai pikkujouluaikaan saa helpommin varattua, mutta sekin on yleensä kertalaatuista, jos ei aamupanoa lasketa toiseksi kerraksi, eli viimeiseksi panoksi. Sitten ruvetaan häpeilemään ja miettimään kotiin paluuta.Deitti palstoilla miesten ilmoitukset hukkuvat massaan ja naisten yhteen ilmoitukseen vastaa yli tuhat onnen onkijaa.Eli mistä lähtisitte etsimään?

Kommentit (1)

Vierailija

Netistä löytyy seksiseuraa varatulle kaikkein helpoiten. Kannattaa käydä katsomassa vaikkapa tämä sivusto. http://www.seksiseuraa.eu/salaista-seksiseuraa/

On ihan totta, että naiset saavat deittisivustoilla miehiä enemmän vastauksia. Oman profiiliin ja omien viestiensä laatuun panostamalla löytyy kyllä miehellekin seksiseuraa. Miehen täytyy vain olla aktiivinen ja sinnikäs. Kyllä niitä seksinnälkäisiä naisia on netissä vaikka kuinka paljon. Miesten täytyy vain nähdä vähän vaivaa ja osata erottua joukosta.

Uusimmat

Suosituimmat