Vierailija

miten teidän arkenne poikkeaa tavis-lapsiperheen arjesta? Onko mahdollista vaikuttaa siihen, että saisi sellaisen lapsen, joka mahdollisimman varmasti jäisi asumaan meille. Vai onko asia vaan unohdettava.

Kommentit (7)

periaatteessa kattaa em menot. Mutta kyllä esim harrastusmenoihin voidaan myöntää avustusta. Samoin matkoihin. Riippuu paljolti sijoittavasta kunnasta minkä verran rahallista korvausta saa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olisin valmis huolehtimaan kyllä toisen lapsesta samalla viivalla omien kanssa, mutta

tuo epävarmuus lapsen asuinpaikasta kyllä hiertää liikaa. Luulen, että tämä on suurin ongelma, minkä vuoksi huostaanotetut lapset eivät pääse asumaan ihan tavallisiin, hyviin koteihin.

Tavallista arkeahan sitä eletään tai siihen ainakin pyritään. Voit esittää toiveita siitä minkäikäisen lapsen haluaisit ja saako lapsella olla esim vammaisuutta, sairautta tms. Siihen et voi etkä saa edes yrittää vaikuttaa miten kauan lapsi perheessäsi asuu. Usein sijoitukset ovat pitkäaikaisia, mutta periaatteessa pyrkimys on aina että lapsi palaisi biologiseen perheeseen. Tähän ei useinkaan pystytä, vaan on melko tavallista että lapsi on sijaisperheessä aikuisuuteen saakka.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat