Ticketin kukka-kuosinen Uffo-välikausihaalari

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onpas erilainen välikausihaalari :) Pienelle voisin kuosin puolesta harkitakin, mutta kokemuksia kyseisestä mallista ei ole.Jos kokemuksia siis Uffoista on, kertokaa kiitos :) Oma välikausihaalarin tarvitsijani on 1-vuotias.

Kommentit (14)

Vierailija

mutta en ole vielä livenä niitä nähnyt. Siksi kysynkin mistä ostit sen ja paljon se maksoi?Sisukkaassa on niitä musta/valkoisena hintaan 98e, mutta tää väri ei oikeen iske.

Vierailija

En asu pääkaupunkiseudulla, mutta onneksi meillä päin on yksi liike, mistä Ticketiä löytyy. Hinta Uffolla on vakio 98e.Kuperkeikasta näyttää löytyvän useampia värivaihtoehtoja kukkahaalariin.

Vierailija

niin "pakko" oli tänään tuo pinkki kukkakuosinen ostaa!Katsotaan sitten, miten toimii käytännössä tuo väri (lian poiston suhteen). Malli minustakin sopii paremmin pienelle. No, meillä isommat lapset käyttävätkin 2-osaisia keväällä ja syksyllä.

Vierailija

Käväisin tänään vanhassa Nicky&Nellyssa (Ideapark), onkos se nyt nykyään joku Ida & Anton..?Anyway, siellä Uffon hinta oli 90 eur. Vink vink jos joku haluaa 8 euroa säästää ;)

Vierailija

Olikos siellä ruskeaa Uffoa? Entä mitä muita värejä? Ajattelin, että josko laittaisin "anopin" asialle, kun ei nettikaupoista enää oikeaa kokoa löydy! :)

Vierailija

Nuo Ticketin välikausihaalarit on (ainakin aiempina vuosina olleet) sitä mattapintaista materiaalia. Siitä ei tahdo lähteä kunnolla lika, joten mihinkään kuralätäkkö-leikkeihin sitä ei kannata ostaa.Meillä oli viime keväänä ja syksynä 1,5v tytöllä käytössä Ticketin parin vuoden takainen haalari, jossa on luonnonvalkoisella pohjalla punaista kukkakuviota. Haalari oli aaaaaaaivan ihana, mutta järkisyistä käytössä ns. siistimpänä haalarina.Muutenhan malli on melko sama kuin talvihaalareiden Baggie; jotkut tykkää ja toiset ei. Me tykätään :)

Vierailija

meidän neidille myös tuon pinkki/punaisen kukkahaalarin ja Keltaisesta Ketusta löytyi myös saman kuosin hattu , aivan ihanat. Lila-pinkki oli kans aika räväkkä väri, mutta toi mulle kyllä jotenkin liikaa 80-luvun mieleen.

Vierailija

Kukkakuosi on kyllä sellainen, että sopii kokopukuna paremmin pienelle.Baggie-malli on taaperolla vaan niin ihana, edelleen näyttää hauskalta varsinkin pikkaisen reiluna. (Kyllästyyköhän siihen ikinä, no todennäköisesti jossain vaiheessa.)

Vierailija

Tuolla Ideaparkin Anton&Ninassa ei ollut kuin se siniruudullinen poikien haalari.. :( Tytölle olisi ollut se pinkki-kukallinen, mutta ei kyllä ainakaan vielä ole silmää hivelevä! Ja niihinkin on ilmeisesti lätkäisty se tökerö kangasmerkki?! :/

Vierailija

Vaikka näiden Uffojen piti nyt olla pienempää mitoitusta, niin ainakin tää saamani 86 cm haalari on tooosi iso, pakko vaihtaa pienempään. Se on aivan saman kokoinen kuin 92 cm Minymon talvihaalari... mistähän ne noi mitat repii...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat