Lähtisitko lastenklinikalle näyttämään lasta, kun korva vuotanut nyt viikon?

Vierailija

Toinen antibiootti kuuri amoxin comp aloitettiin eilen. Vuoto vaan paksunee. Korvissa putket, joista ei ole enää hyötyä, lähdössä on mutta korvissa silti vielä

Kommentit (14)

Vierailija

voivat passittaa kunnalliseen korvalekuriin. Ei aina tarvita yksityisiä ja nekään eivät aina ole ihan viisaita..Yksityisiä on mm. mehiläisessä, ja ruusulankadulla...

Vierailija

Pitää odottaa että jos toi comp vaikuttais, mut on toi kyllä aika hullua että korva vuotanut viikon. Mitä ne voi siellä edes tehdä?

Vierailija

Kai nyt isoin huoli on lapsen saaminen terveeksi. Ilmeisestikään lääke ei vaikuta, joten varmaan paras apu on lääkkeen vaihto. Kun ei siis näy itsestäänkään menevän ohi.Sinuna menisin sinne lastenklinikalle.Yksityisiä lääkäriasemia on vaikka kuinka. Googlaa vaikka netistä Pikkujätti (lapsiin erikoistunut), Mehiläinen tai Dextra (kummatkin aina auki), Diacor, Eiran Sairaala. Yksi lääkärikäynti maksaa ehkä n. 50-70 euroa Kelan korvausten jälkeen.

Vierailija

siellä on ne samat tk:n lääkärit päivystämässä.Esim. Itäkeskuksen Pikkujättiin voit varata ajan suoraan korvalääkärille. Maksaa n. 50-100e.

Vierailija

lääkärihän on ollut suorastaan tyhmä. Noissa on sama vaikuttava aine. Eli tuosta uudest akuurista ei ole paskan hyötyä.eli uudestaan lekuriin ja täysin eri lääke, ja siitä eritteestä voisi ottaa viljelyn näkis mikä pöpö siellä jyllää jam ikä siihen tehoaa parhaiten. Meillä mm. tehosi parhaiten ihan v pen. voi kääk.

Vierailija

Jotenki tuntuu ettei tk lääkäri "saa mitään aikaiseksi" käydään vaan siellä ja antaa lääkkeen. Ei mitään ratkasevaa tapahdu. ap

Vierailija

en tiedä niistä mitään. Missä Helsingissä sellasia on ja mitähän se tulee maksamaan? Ei mulla mitään ylimääräistä ole ja toimeentulotukea joudun hakemaan, mutta olis kiva jo tässä päästä töihin. Tältä viikota ei tule palkkaa ollenkaan.

Vierailija

Tarvitaan nenä-, korva-, ka kurkkutautien spesialisti. Ei terveyskeskuslääkärit ymmärrä eivätkä tiedä. Lisäksi ovat vielä niin hölöjä, etteivät passittaneet teitäjään ammattilaiselle. Mene nyt asiantuntijalääkärille ennenkuin tulee suurempia vahinkoja! Soita lastenklinikalle. Jos siellä on pölvästi vastaanottohenkilö niin soita menkää yksityiselle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat