Vierailija

Olen mies, ja mukana avustamassa lapsen teossa lesbo parille.

Olemme sopineet, että laki toimistosta haemme paperin, jossa on sovittu, ettei minulle tule jälki seuraamuksia asiasta. Toisin sanoen, elatusmaksun maksaminen estetään tuolla paperilla, ja se on molempien osapuolien yhteinen halu, ja päätös. Lesbo pari ei tule vaatimaan sitä. Kysynkin nyt tuosta paperista, onko sellainen mahdollisuus tehdä? Onko se mahdollista kumota jälkikäteen, tai muuttaa sen ehtoja? Mitä asioita paperista tulee käydä ilmi, jne??

Kommentit (3)

ihan koska vaan. Lapsi voi käsittääkseni vaatia sitä myöhemmin myös itse. Sitten sinä joudut joko vapaaehtoisesti tai oikeuden päätöksellä isyystestiin ja sitä kautta isyys vahvistetaan.Kannattaa siis miettiä kahteen kertaan, jos lähtee tällä periaatteella isäksi ja hedelmöitys tapahtuu "luonnonmenetelmällä".

Kiitos vielä tästä "vahvistuksesta". Annoin alkuperäisen vastauksen jo ennen varsinaista vierailuaikaa, jolloin minulla ei ollut vierailijan tunnuksia, eikä näkynyt, että vastaus tuli minulta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos kysymys on hedelmöityshoidosta, voitte tehdä paperin, jonka mukaan et suostu siihen, että isyytesi voidaan vahvistaa. Tällöin sinulle ei tule isyyteen liittyviä velvoitteita. Oletan, että hedelmöityshoitoja antavissa paikoissa on tällaisia tekstejä saatavilla, vaikka en asiaa tältä osin tarkemmin tunne. Olennaista on siis se, ettet hyväksy sitä, että isyytesi vahvistetaan.Jos siittämisen on tarkoitus tapahtua "luonnonmenetelmällä", sinun ja naisparin välinen paperi ei sido lasta. Eli lapsesta tulee perillisesi ja elatukseen oikeutettu, jos isyys vahvistetaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat