Muistattehan, että me kaikki kotiäidit emme todellakaan allekirjoita Mikkosen väitteitä!?

Vierailija

Minä tiedän etteivät kaikki kotiäidit ole homogeeninen yksikkö, jotka kaikki ajattelevat kuin Mikkoska:). Ihan varmasti on olemassa fiksuja kotiäitejä kuin myös fiksuja uraäitejä ja sitten myös niitä jotka ovat jotain ihan muuta löytyy molemmista ryhmistä.T. eräs työtätekevä äiti mutta lasten paras aina mielessä ja SYDÄMESSÄ!

Kommentit (8)

Vierailija

tiedä että maailma ei ole mustavalkoinen vaan lähinnä harmaa. En ole jaksanut kovin syvällisesti Mikkosten (tai Tontin) teeseihin perehtyä, mutta ihmettelen missä kohdassa Mikkosten idyllissä on sitten isä?

Vierailija

ja varmaan kotiäiditkin muistavat ettemme me työssäkäyvät ja lapsemme päivähoitoon lattaneet allekirjoita Tontin ajatuksia mahdollisimman varhaisesta ja pakollisesta päivähoidosta.....

Vierailija

Mikkostenkin perheessä on kaksi poikaa. Pojat tarvitsevat ISÄÄ enemmän kuin äitiä tuossa iässä missä nyt MIkkostenkin pojat ovat.Meillä 7-vuotias poika ja yhä enemmän huomaan miten paljon poika tarvitsee isäänsä. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän samaistuu isäänsä. Äiti lipuu taka-alalle....Kuinkahan paljon TTAM on muuten kotona lasten kanssa? MITÄ SE ÄIJÄ MUUTEN TEKEE NYKYÄÄN??

Vierailija

hyvästi koulut, terveydenhuolto sekä tasa-arvo. Olisipa se hienoa jos kaikki äidit olisivat miehistään riippuvia taloudellisesti :(.

Vierailija

ja tutkii Kennedyn murhaa.

Yllättää joskus ilmestymällä kutsumattomana vieraana armeijan harjoituksiin, armeijan maastopukuun pukeutuneena.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat