Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikkosten poikia haastatellaan ja vanhemmat kokoajan väliin huutavat sitä sun tätä,

Vierailija

Luulen muutenkin että tuossa perheessä puhutaan yhtä ja tehdään toista; ei voi poikia ainakaan aloitteellisiksi syyttää ;).

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

kamalaa. Kun kysytään kavereista niin äiti huutaa varmaan et onhan teillä ja koiraa vissin tarkoittaa, isä avittaa kertomaan poikien aamuleikeistä.

Vierailija

lapsi joutuu taistelemaan huomiosta ja huutamaan saadakseen itsensä kuuluville????Kyllä toi vanhempien "keskustelukin" näytti siltä ettei siinä juuri anneta toiselle suunvuoroa eikä liikkumatilaa, huutamalla ja kyynärpäätaktiikalla saa sanansa kuuluville. Muutenkin jos tuon perusteella joutuisi jotain analyysiä parisuhteesta tekemään niin omat vanhempanikin avioeroprosessin keskellä näyttivät enemmän rakastuneilta ja toisiaan kunnioittavilta.Suorastaan puistattava tunnelma.

Vierailija

No se on ihan väärä käsitys etten olisi koskaan käynyt päiväkodissa, olen kyllä käynyt, ja se oli ihan kamala paikka, kun siellä oli niitä lapsia... niin paljon, ja samanikäsiä, ja sit joku täti...

Vierailija

Jumalattoman autoritäärinen, sotilasfantasioihinsa uppoutunut väärinymmärretty nero on etsinyt ja löytänyt ihailevan muokattavan, joka koilottaa mestarinsa ajatuksia opetuslapsen kiihkeydellä.Mutta lapset on sitkeitä. Niistä tulee usein ihan tavallisia vaikka kasvuympäristö vähän erikoisempi olisikin.Minkä ikäinen isäpappa muuten on kun nuorimmainen pääsee ripille?

Vierailija

ei taida olla kavereita, kun toisensa. Toivottavasti pääsevät edes kouluun ja onneksi on kaksi poikaa pienellä ikäerolla.

Noiden vanhempien kanssa varmasti huumorin kukka lentää.

Vierailija

pojat eivät vielä tiedä niin hyvin hitlereistä kuin vanhempansa :(

Etteivät koulussa vieroksu muita lapsia siksi että he ovat huonompia kun ovat olleet päivähoidossa.. Etteivät pidä itseään parempina.

Saavatkohan harrastaa mitään missä tapaavat muita lapsia?

Vierailija

Lainaus:

Jätetään ne lapset näiden keskustelujen ulkopuolelle. Eivät ole lapsiparat vastuussa vanhemmistaan.
vanhemmuudestahan tässä koko jutussa on kysymys.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat