Vierailija

Luulen muutenkin että tuossa perheessä puhutaan yhtä ja tehdään toista; ei voi poikia ainakaan aloitteellisiksi syyttää ;).

Sivut

Kommentit (28)

kamalaa. Kun kysytään kavereista niin äiti huutaa varmaan et onhan teillä ja koiraa vissin tarkoittaa, isä avittaa kertomaan poikien aamuleikeistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lapsi joutuu taistelemaan huomiosta ja huutamaan saadakseen itsensä kuuluville????Kyllä toi vanhempien "keskustelukin" näytti siltä ettei siinä juuri anneta toiselle suunvuoroa eikä liikkumatilaa, huutamalla ja kyynärpäätaktiikalla saa sanansa kuuluville. Muutenkin jos tuon perusteella joutuisi jotain analyysiä parisuhteesta tekemään niin omat vanhempanikin avioeroprosessin keskellä näyttivät enemmän rakastuneilta ja toisiaan kunnioittavilta.Suorastaan puistattava tunnelma.

No se on ihan väärä käsitys etten olisi koskaan käynyt päiväkodissa, olen kyllä käynyt, ja se oli ihan kamala paikka, kun siellä oli niitä lapsia... niin paljon, ja samanikäsiä, ja sit joku täti...

Jumalattoman autoritäärinen, sotilasfantasioihinsa uppoutunut väärinymmärretty nero on etsinyt ja löytänyt ihailevan muokattavan, joka koilottaa mestarinsa ajatuksia opetuslapsen kiihkeydellä.Mutta lapset on sitkeitä. Niistä tulee usein ihan tavallisia vaikka kasvuympäristö vähän erikoisempi olisikin.Minkä ikäinen isäpappa muuten on kun nuorimmainen pääsee ripille?

ei taida olla kavereita, kun toisensa. Toivottavasti pääsevät edes kouluun ja onneksi on kaksi poikaa pienellä ikäerolla.

Noiden vanhempien kanssa varmasti huumorin kukka lentää.

pojat eivät vielä tiedä niin hyvin hitlereistä kuin vanhempansa :(

Etteivät koulussa vieroksu muita lapsia siksi että he ovat huonompia kun ovat olleet päivähoidossa.. Etteivät pidä itseään parempina.

Saavatkohan harrastaa mitään missä tapaavat muita lapsia?

Lainaus:

Jätetään ne lapset näiden keskustelujen ulkopuolelle. Eivät ole lapsiparat vastuussa vanhemmistaan.
vanhemmuudestahan tässä koko jutussa on kysymys.

Siis, olisiko TTA koko "kotiaiti - paras aiti"-ajatuksen takana? Vaikuttaa aika hullulta koko mies. Vaimo on taysin aivopesty. Ja kaukaa haettuja olivat nama esimerkit. Oli esimerkkeja toisesta maailmansodasta ja kanalasta...Voi hyvanen aika!

kun kerran on nyt 7v .

Onkohan lapsi ollut edes eskarissa, ilmeisesti ei, kun ei kerran kavereitakaan tuntunut muistuvan mieleen.

Tai ehkä pojat käyvät koulua kotona niin kuin Timo T.A:n vanhemmatkin lapset.

Outo perhe.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat