Vierailija

useita kertoja Tuirea ja päivää ennen kuin muutti Niinan kanssa yksiin antoi rakkaushaastattelun, huh. Vannoi myös uskollisuuttaan käsi raamatulla.

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

profiilia kun ottaa huomioon miten heidänkin "perheidyllinsä" sai alkunsa....

Noloa. Mutta noloja tyyppejähän nuo ovatkin.Mikkosella on muistaakseni entisestä liitostaan Tuire Mikkosen kanssa nyt jo aikuiset tytär ja poika. Molemmat, tai toinen, ei halunnut olla isänsä kanssa tekemisissä sen jälkeen kun ukko jäi kiinni salasuhteestaan tuohon N.Mikkoseen.

Enkä ihmettele.Kaikenkaikkiaan säälittää lähinnä nuo Mikkosten pienet pojat... Kun ajattelee miten ahdasmielisessä ilmapiirissä joutuvat kasvamaan. Äidillänsä ei näköjään ole minkäänlaista empatiakykyä ymmärtää erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä, paasaa vaan omaa stooriaan.

Hyvähän se on paasata kun itse on jäänyt kotiin äijän elätettäväksi. Keskustelu- ja käytöstavat on nolla.

Kaikenkaikkiaan ällöttävä pariskunta. Olen muuten ihmetellyt onko niillä edes ystäviä?!? Täytyy olla tooooodella outoja tyyppejä nekin, jos niitä nyt edes on.

Parasta olisi, että tällaista typerää keskustelutaidotonta suunsoittajaa ei haastateltaisi minkäänlaisissa foorumeissa. Huomiotta jättäminen olisi paras ratkaisu. Vastenmielinen ihminen, hyi.

ei kyllä käy ihan täysillä.. ihmettelen vaan miksi-hän kertoi eilen saamansa palautteen olleen 80 prosenttisesti positiivista, hetken päästä hän valitti "löysässä hirressä roikkumista". Jos hän oli rehellinen positiivisen palautteen määrästä niin eikös tunteen pitäisi olla päinvastainen?-Mieheni katsoi myös eilisen ohjelman ja hän toi esille näkökannan jota en ollut ajatellut. Korostamalla äidin paremmuutta hoitajana hän loukkaa isejä. Jos t.a ei ole hoitanut poikia ja on huono isä hänen ei pitäisi yleistää. Meillä on 4kk tyttö, enkä voi väittää että minä olisin PAREMPI kuin tuo tytön elämään osallistuva ja hänen kanssaan aidosti aikaa viettävä mies. Ja tarvitseëko tällaista asiaa edes miettiä..? Kummallakin vanhemmalla on paikka lapsen elämässä ja uskon että meillä on oikein hyvä ratkaisu se että minä lähden kesän jälkeen töihin ja tyttö saa jäädä isin kanssa kotiin.-Nina loukkaa myös puheillaan hyvin koulutettua, ammattitaitoista päivähoidon henkilökuntaa.-Nina puhuu että kyllä äiti voi jäädä kotiin jos kuuntelee sydäntään. Eilen hän kuitenkin myönsi että jos toiselle puoliskolle sattuisi jotain hän joutuisi palaamaan työelämään. Eli hän olisi valmis tekemään sen ratkaisun josta meitä muita äitejä moittii. En usko että kovin moni riemusta kiljuu viedessään vuoden ikäistä hoitoon, mutta monella se on vaan pakko. Vaikeahan se tietysti on ymmärtää sitä pakkoa kun ei ole tehnyt lapsia oman ikäisen nuorenremman miehen kanssa. Vanha mies on kerennyt kerätä jo omaisuutta ensimmäisen vaimonsa kanssa jolla voi nyt nuorempi siippa leikkiä.-Jos ihmisen elämänohjeet tulevat raamatusta miksi hän lähtee sänkyyn ukkomiehen kanssa? Eikös tämmöinen siellä kielletä?ja onneksi heillä ei ole tyttöjä! Ajatelkaa millaiseen naisen malliin he niitä kasvataisivat.. Ei koulutuksen väliä, teet vaan niinkuin äiti niin hyvin pärjäät elämässä..

Tottakai voi olla, mutta jollain tasolla pitäs ymmärtää tekonsa. Musta hyvä äiti on se joka parhaansa yrittää. Tai ehkä paremminkin ei musta pitäs puhua hyvistä tai huonoista äiteistä, koska äitejä mollataan niin paljon ja yleensä se on joku muu äiti, joka sitä tekee. Mutta kyllä N. Mikkonen vois vähän muistella miten oma perheensä sai alkunsa, ennekun yrittää nostaa itsensä, perheidyllinsä ja ajatuksensa muita ylemmälle.

älä syyllistä itseäsi! Minä vien lapseni päiväkotiin hänen sairautensa takia. Kotona hän saisi hyvää hoitoa, mutta lapsiryhmää joka on hänelle parasta kuntoutusta en voi tarjota. Kaikilla lapsilla kehitys ei kulje samoja ratoja esim.aivovaurion takia ja hän tarvitsee apua jotta voi solmia sosiaalisia suhteita ikätovereihin ja saada heiltä mallioppimista moneen asiaan. Tämä ei kyllä onnistu jos liikaa avustava äiti on paikalla sähläämässä

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat