Vierailija

Ja pitää vielä itseään lapsiperheenä. Yhden lapsen kanssahan mahtuisi vaikka pieneen urheiluautoon. Mutta se, että tarvitaan omakotitalo kuraeteisineen, on jo vähän liioittelua. Voisin sanoa näin kolmen äitinä, että yhden lapsen vanhemmat eivät tiedä yhtään, mitä lapsiperheen arki on. Juu, enhän minäkään tiedä mitä on 6-lapsisen suurperheen arki. Mutta yhden äitinä en kehtaisi valittaa väsymystä tai elämän rankkuutta muutenkaan. Varsinkaan jos lapsi on vielä niin pieni, ettei ole mitään harrastuksiin kuskaamisia tms.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä oli 200m2 (4h+k+s+at ym) omakotitalo jo vuosia ennen sitä yhtä ainutta ja ensimmäistä lasta. Lähiaikoina muutamme n.300m2 (8h+k), tämä talo jää miehen nökötuvaksi/harrastustilaks, ja ei, ei ole yhtään liikaa tilaa. Päivastoin, rakastan avaruutta ympärilläni. Ja kyllä, molemmat talot ovat omia sekä velattomia.

Sinulla ei ole ilmeisesti ollut koliikkivauvaa eikä korvatulehduskierrettä koettavana.Ja ostan juuri niin ison talon kuin haluan...rakastan tilaa ja avaruutta! Ja meillä on kaksi autoa...se iso ja tilava sekä se urheiluauto.En arvostele sinua, joten älä sinäkään minua!

Millainen perhe 1-lapsinen perhe sitten on, jos ei lapsiperhe? Tila-auto nyt on liioittelua, mutta kyllä omakotitalon voi hyvin hankkia ja se kuraeteinen olis niiiiin ihana.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat