Vierailija

lapsi vetää pullaa hyvällä halulla ja perun sen poliajan kuukauden päästä

Kommentit (4)

kananmunalle koska verikoetulos oli vain 4 yli viitearvon.Ja se akka väitti kivenkovaan että lapseni oksentelu on maitoallergiaa, vaikka se johtui rakenteellisesta viasta. Jos olisin uskonut sitä akkaa enkä vaatinut lisätutkimuksia, lapseni joisi turhaan erikoismaitoa ja oksentelisi vieläkin.Ja se vakava allergiareaktio olisi tullut jo jos olis tullakseen.

täällä muksu varmaan puolen tusinaan kertoja oksensi kotona tunnin parin päästä kotiuduttuaan mummolasta. Alkuun ei yhteyttä ymmärretty mutta sitten selvisi. Söi siellä mummolassa raakaa pullataikinaan, jossa tietty on kananmunia ja josta myöhemmin selvisi, että on allerginen.Allerginen reaktio olisi myös voinut olla vaikkapa henkitorven umpeen kuroutuminen; Meidän tapauksessa ei, mutta oletko sinä sataprosenttisen varma omasta lapsestasi ? Muiden hengellä ei leikitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos yöllä oksentaa, niin sitten on edelleen allerginen kananmunalle. Ja vakava reaktio tulee tunnissa. Ambulanssi on täällä 5 minuutissa jos on tarvetta.En viitsi lähteä sen ärsyttävän ämmän luo polille mitään altistusta teettämään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat