Vierailija

Onko kellään kokemusta rytmihäiriöistä, miten ne voi todentaa että on?

Söin lääkettä, jonka aloituksen jälkeen näitä tuli, erittäin harvinaisena sivuvaikutuksena mutta se mainistaan vakavana sivuvaikutuksena silti lääkeselosteessa. Kerroin lääkärilleni, oli muutakin, että en syö enää tätä, mutta lääkäri ei uskonut rytmihäiriöihin. En muuten lukenut lääkeselostetta ennenkuin huolestuin muista sivuvaikutuksista, ihmettelin vaan että onpas nyt kovasti stressiä, kun tulee jotain sydäntykytyksiäkin jo. Sitten tajusin, että kivut ja puristus rintakehässä alkoi tuon lääkityksen myötä. Loppui onneks kun lääkkeen vaikutus meni pois. Lääkäri vaan haluaa aloittaa uusiks lääkityksen, mutta millä todistaa että siitä tosiaan tulee rytmihäiriöitä? Saako jostain lainaksi jotain antureita joilla voi piirtää jotain käppyrää ympäri vuorokauden vai miten?'Olen perusterve ihminen muuten, jolla ei ole mitään sydänvaivoja, paitsi suvussa kyllä on.

Kommentit (2)

Jos ei lääkäri sinua usko, se on hänen ongelmansa, mutta kukaan ei voi sua pakottaa syömään sellaista lääkettä, jonka tunnet, ettei sinulle sovi!Rytmihäriöt voi ilmetä monella tapaa. Yleensä ne tunnistaa ylimääräisestä sydämenlyönnistä, sydämen muljahtelun tunteesta. Aina niitä ei tunne. Joskus ne ilmenee pulssitason kovana nousuna, eli pulssi nousee yli 100 (ei siis hetkellisesti vaan voi päivänkin olla sellainen eikä yleensä itsekseen siitä parannu). Joskus lyönnit harvenee tai väli pitenee niin, että pyörryt yllättäin. Mutta en kyllä tiedä, että aihauttaisivat tuollaisia rintatuntemuksia. Pikemminkin ne kertovat ahdistuneisuudesta. Ehkä olet stressaantunut? Ehkä luit ne lääkkeen haittavaikutukset, ja sitten aloit pelätä lääkkeen vaikutusta -siis todella pelätä. Se pelko kun voi aiheuttaa juuri sitä rinnan puristusta.

Se rinnan puristus ja kipu on kyllä myös sepelvaltimotaudin oireita... liekkö sinulla sellainen? Hyvin harvoin kyllä nuorella ihmisellä sellaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat