Vierailija

kun luin tuolla jotain keskustelua raskausajan diabeeteksestä,ja muutama siellä kertoili että oli laihdutellut 10-20 kiloa raskauden aikana noudattamalla (ehkä pakostakin) tuota diabetes ruokavaliota,mikä sitten ikinä onkaan..onko painon pudotus ok asia raskaus aikana.itselläni 15 kg ylipainoa,ja mietin että jos jätän herkkuja vähemmälle ja syön säännöllisesti lautasmallin mukaan eli perus kotiruokaa niin eikös tuolla pitäisi väkistekkin laihtua.en siis ajatellut mitään diettejä vaan ihan vaan karsimalla roskaruuat,valmisruuat ja herkut pois.

Kommentit (4)

laihdutuskielto koskee vain normaalipainoisia ja sitä että urheilee hulluna ja syö "liian vähän". Jos on ylipainoa valmiiksi, niin on ihan suositeltavaakin karsia ylimääräiset herkut pois, lisätä liikuntaa ja samalla ehkä laihtuakin vähän tai niin ettei ainakaan paino hirveästi nousisi. Onnea "laihdutukseen" :O)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis ainahan on siitä hyötyä, että jättää turhan roskaruoan ja karkit pois. Laihduttaa ei saa siinä mielessä, että alkaisi karsia normaalista perusruokavaliosya. Mutta tosiaan karkit ja sipsit voi ihan hyvin jättää veks. Sitä ei ehkä kutsuta laihduttamiseksi, vaan terveeksi elämäntavaksi

Siis jos et laske kaloreita vaan syot vaan terveellisesti, riittavasti ja monipuolisesti, ja jatat kaikenlaisen roskan pois niin sehan on vaan suositeltavaa ja hyva seka sulle etta lapselle. Mutta millekaan laihikselle missa syodaan vahakalorisesti tai yksipuolisesti et tietenkaan voi alkaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat