Vierailija

mutta pääsisköhän siellä vaikka siivoamaan jotakin paikkaa hyvällä palkalla? :)

Kommentit (15)

Oletko tietoinen, että Dubaissa lapsen koulumaksut ovat sellaista 10 000 €/lukuvuosi. Milläs ajattelit ne maksaa?Dubaissa asuu länsimaista lähinnä korkeasti palkattuja työntekijöitä, esimerkiksi Nokialla on siellä paljon työntekijöitä, samoin sairaanhoitajia palkataan hyvillä expat-sopimuksilla. Mihinkään "duunariammattiin" on turha kuvitella menevänsä. Ensinnäkin ne palkat ovat niin orjapalkkoja, ettei niillä tule toimeen. Niissä töissä työskentelee köyhistä maista palkattuja ihmisiä. Lisäksi länsimaisia ihmisiä ei juuri noihin kaupan kassoihin ym. edes palkata vaan aika usein on niissäkin "vaatimuksena" aasialainen, intialainen tai muu rotukäsite. Ja se palkka on tosiaan joitakin satasia kuukaudessa.

pari v sitten toita, englannin opetusta jonkun rikkaan paikallisperheen lapsille, palkka olisi ollu $3000usd. En ikina sitten kuitenkaan lahtenyt, saatikka perehtynyt viisumiasioihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sehän siinä juuri onkin naurettavaa ja surullista, että joku maa päästää asiat tuohon jamaan, että oma kansa ei saa edes palvelua omalla kielellään.

miehen piti saada duuni, naisen työ ei ollut riittävä syy työluvan saantiin. Liekö määräykset lieventyneet nykyisin. Yksinäiset naiset sen sijaan pääsi duuniin sinnekin.

Mutta ei todellakaan välttämättä. Aasialaisia, halpoja hoitsuja kun on Dubaissakin pilvin pimein.Ja ne sairaanhoitajien hyvät palkat on suhteellinen käsite.

Jos joudut maksamaan asumisesta latin latia, ei paremmasta palkasta jää käteen mitään. Asuminen kun on järistyttävän kallista.Siksi hoitsut majotetaan asuntoloihin tms. joihin perhettä ei voi ottaa mukaan.Siivoojaksi ei kannata pestautua.

Palkka on max. 400€/kk jolla asunnoksi ei saa edes hellahuonetta

Ellet pestaudu sitten maidiksi, jolloin teet töitä 12h/pv & 6p/vko. Silloin asuminen on ilmaista perheessä ja rahaa saisit ehkä 200€.

jos palkka on siis riittävä. Tällä hetkellä palkan täytyy olla 4 000 dirhamia kuukaudessa, jotta ulkomaalainen saa tuoda perheensä maahan. Tosin tuo raja on tosi pieni, alle tonni euroissa, mutta nyt suunnitellaan, että se nostettaisiin 10 000 dirhamiin/kk eli noin 2000 €.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat