Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

läskeistä eroon pääsemisen juju on siinä, että syö oikein. Pelkällä liikunnalla on äärettömän vaikea laihtua, jos ruokavalio ei ole kunnossa.

Älä kuuntele teoreettista paskaa jostain puolentoistatunnin vapaista hiilareista ja viisastelusta pitäisikö sykkeen olla juuri stepperillä 120:n sijasta 150 jotta homma toimisi. Jos sä tänään vedät 45 minsan reenin, niin se on aina juuri sen 45 minsaa enemmän reeniä kuin jos makailisit vaihtoehtoisesti sohvalla koko päivän.Jos sä vedät 45 minsaa 3-4 krt viikkoon siten, että hengästyt ja paita on setin jälkeen hiestä märkänä, voit olla varma, että yksittäisen reenisi teho on "riittävä". Lisää ensin vähitellen reenikertojen viikottaista määrää, nosta maltillisesti reenien pituutta ja vasta sitten tehoa. Olennaista on säännöllisyys ja se, että pidät yksinkertaista reenipäiväkirjaa esim. keittiön kalenteriin tehdyin merkkauksin. Reenipäiväkirja motivoi lähtemään lenkille tai vetään muuta reeniä silloinkin kun muuten ei huvittaisi.Yksi hyvä periaate on se, ettei pidä kahta reenitöntä päivää peräkkäin, sillä ihminen tottuu laiskotteluun todella helposti. Reenimäärien noustessa kannattaa ottaa peruskuntoreenin oheen myös 1-2 krt viikkoon jotain muuta kuntoilua tai pelaamista, josta saat itsellesi ennenkaikkea hyvää fiilistä,sillä sitähän liikunnalla haetaan. Pikku satsaukset reenikamoihin jne. maksavatkin itsensä moninkerroin takaisin.

että 120 sykkeellä alkaa rasva palamaan nopeammin kun taas kovemmat sykkeellä lähtee ensin hiilari yms. varastot ennen kuin rasva alkaa palamaan.

kuin matalasykkeinen pitkäkestoinen treeni.Kovempi treeni kuluttaa ensiks hiilareita, kun matala taas rasvaa (mutta 45min on VÄHÄN!), mutta taas kova treeni kuluttaa MYÖS harjoituksen jälkeen paremmin, joten....

Netistä löytyy lisää tietoa! :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat