Miksi naiset eivät halua olla feministejä?

Vierailija

femakko on haukkumanimi nykyään. Eikö se kuitenkin ole vain tasa-arvoa kannattava nimitys.

Kommentit (4)

Vierailija

ja feministiltä se ei suju kun feministi miellyttää lähinnä itseään. TOsin mä kuulun sellaiseen feminismin haaraan, jossa vielä lisäksi kannetaan vastuuta. SIinä jää ylipäänsä kenenkään miellyttäminen aika vähälle.Mutta sosiaaliluokkaan juttu tosiaan liittyy. Mitä alempaan sosiaaliluokkaan nainen kuuluu, sitä riippuvaisempi hän on siitä, pystyykö miellyttämän miestä. Kunnon koulutuksella, omalla työllä ja hyvällä itsetunnolla ei tarvitse miellyttää ketään vaan on vielä varaa huolehtia toisistakin.

Vierailija

1980-luvulla feminismillä oli negatiivinen imago. Feminismin perusperiaatteen mukaan naisilla tulee olla yhtäläiset oikeudet miesten kanssa. Alemmissa sosiaaliluokissa feminismiä karsastetaan enemmän. Tiedonpuutetta.

Vierailija

jotka etenevät urallaan miellyttämällä miehiä, eivätkä vapaa-aikanaan harrasta paljon muuta kuin seksiä tai oman kroppansa trimmaamista. Heitä ei paskaakaan kiinnosta muista huolehtiminen, oma pärstä on tärkein. Vaivalla hankittua akateemista koulutusta käytetään tarpeen tullen osoituksena "ihan ikiomastakin älystä" aina silloin kun jäädään kiinni miehen (seksuaaliseen) miellyttämiseen tähtäävästä käytöksestä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat