Vierailija

Kun putkiremontti tulee, niin saa pistää a) ne uusiksi tai b) sileiksi.Kiinteistövälittäjillä ei ole mitään moraalia. Jos jälkikäteen tulee jotain kiistaa ostajan ja myyjän välillä, niin laki asettaa myyjän korvausvelvolliseksi, vaikka välittäjä olisi töppinyt ja myös jos menee valehtelemaan (jättää kertomatta) taloyhtiön vastuulla olevista puutteista. Kokemustaon ihan käräjillä!

Kommentit (13)

jolla oli viininpunainen "klubitakki",avaimia ja kolikoita täynnä olevat taskut,joita kilisytteli koko ajan ja kehui miten paljon tuohta tulee taskuun....yritti myydä okt:a,jossa oli kaikki "ei tästä maailmasta",mm.kellarissa vaikka mitä kivaa(meidän mielestä lähinnä vankikomero)ja muutenkin ylimielisyys oli kamalaa.Ei ostettu.Keravalla oli tämä tapaus.

paperia jakamassa ovensuussa. Siinä vasta ammatti!Ihan pahimpia on nämä "paljonko tarjotaan"-tyypit ovella, hyvä kun on ovesta sisään päässsyt. Voi vee........ myyntimeininki on käynyt entistä agressiivisemmaksi, tottakai kun omat provikat ja irtisanomiset uhkaa näitä myynnin ammattilaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me harkittiin kovasti kahden asunnon välillä. Myyjä korosti toisen asunnon huonoja puolija ja hehkutti toista olan takaa. Ihmeteltiin hieman. Myöhemmin selvisi, että tämä hehkutettu asunto oli ollut myynnissä jo kauan ja äijä halusi saada sen meille kaupaksi (oli kiire ostaa asunto). Erehdyttiin ostamaan asunto ja myöhemmin tajuttiin, että se toinen olisi ollut paljon parempi... Vieläkin ottaa päästä.

Lehti myyjä tarjosi rakennusalaan liittyvää lehteä, jolloin totesin että en ehdi nyt mitään lukea. Tähän myyjällä oli vastaus valmiina: ei se mitään, ei meidän lehdessä paljon luettavaa olekkaan :) Ja minun siis pitäisi tilata se koska ???

ei varsinaisesti välittäjän puheita, mutta monesti asunnon esittelysivuilla lukee, että merinäköalat, näköala keskustaan tms. Ja sitten saa jostain tuuletusikkunasta varvistaa, että näkee pienen häivähdyksen sitä merta...

Arkkitehtina rupee aina naurattaan, kun välittäjien ilmoituksissa "jokainen" seitkytlukuu vanhempi talo on "jugend-talo", kerrostaloasunnon huonejärjestystä on useimmiten helvetin helppoa muuttaa ostajan mielen mukaan, putkiremontista esitellään vain hyvät puolet jne.

Mentiin katsomaan keskusta-asuntoa (jossa putkiremontti 1-5v päästä) jossa vaatekomeroon oli tehty pesuhuone ja sauna. Vessanpytty ja suihku oli parin sentin päässä toisistaan. Välittäjä kehui miten tehokkaasti neliöt on käytetty. Joooo... mitenkähän tehokkaasti neliöt olisi käytetty jos komeroon olisi rakennettukin keittiö.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat