Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ja piditkö / suositteletko?

Sivut

Kommentit (29)

Ei kun Mamma Mia. Ei ollut niin hyvä kuin toivoin sen olevan. Heppoinen, työläästi tekaistu, ennalta arvattavissa alusta loppuun. Ei edes naurattanut yhtään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimman Bondin. Ihan katsottava viihdepläjäys. Suosittelen, jos kaikki paremmat teatterissa pyörivät leffat on jo nähty, niinkuin meidän tapauksessa. Tässä elokuvassa ei ainakaan nukahda :)(edellinen oli tosin parempi)

Periaatteessa kai aika tavanomaista loppujen lopuksi, mutta tuli uniin. Ja vielä aamullakin oli leffan tunnelma mielessä.Vähän ärsytti siinä se ettei toi nyt ihan psykologista tarkastelua kestä toi idea.

Oli ihan kiinnostava, ja hyvin outo tietysti kuten arvasin odottaakin. Jossain vaiheessa alkoi epäilyttää, oliko kaikki se surrealismi sittenkin vain merkityksetöntä kikkailua, mutta loppu kyllä lunasti koko jutun.Ei mikään maailmaa mullistava kokemus, mutta jäi hyvä fiilis.

Oli hyvä, myönnän että mulla oli ennakkoluuloja, että kertoo vain homoudesta, mutta oli hyvää ihmissuhdedraamaa.. Tykkäsin ja suosittelen.

aikuisten puolelta sen 40v ja neitsyt =) hauska!!!!

lapsen leffoista Happy Feet, katottiin lasten kanssa på finska, joten täytyy katsoa myöhemmin alkuperäisellä kielellä. Hyvä leffa sekin.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat