Vantaa, päiväkumpu. Millaista aluetta? Tai lähiseutu, paikallinen koulu, pk yms,

Vierailija

Kokemuksia?

Ollaan muuttamassa (kai) tuntemattomaan.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Siellä on jo enemmän päiväkoteja ja koulu. On kauppa, kirppiksiä,2 pizzeriaa,englantilainen pubi,leipomo,2 kampaamoa,kauneushoitola,iso kukkakauppa ja juna.

Vierailija

eli Havukosken kauppa yms lähempänä ja sitä kautta liikenneyhteydetkin paremmat.Päiväkumpu on ihanaa aluetta, rauhallista ja sellainen "kyläyhteisöhenki". Koulu on tosi kiva, kävin itsekin sitä pikkutyttönä ja tykkäsin, mutta tosiaan tällä hetkellä 6.lk ei mahdu kouluun vaan käy Havukosken yläasteella. Tosin lasten määrän ennustetaan vähenevän jolloin kaikki taas mahtuu, en kyllä tiedä miten ne senkin on laskenut...Bussi kulkee kerran tunnissa Tikkurilaan ja kerran/2krt tunnissa Koivukylän asemalle jossa jotain palveluita. Tosiaan huonot kulkuyhteydet ja syrjässä mutta me pärjätään ison perheen kanssa ilman autoa ihan kohtalaisesti.Avointa päiväkotia tms. tänne kaipaisin vaan eipä taida olla mitään tiloja sille, seurakuntatalo on jossa kerhoja sekä Valintatalo, ei edes pankkiautomaattia.

Vierailija

tikkurilaan usein. Junallakin pääsee Helsinkiin reilussa 20 minuutissa. Palvelut on lähellä, posti, s- market, city market valmistuu syksyllä. Päiväkoteja on lähiympäristössä ainakin 4, tosin siinä s-marketin viereisessä on paljon maahanmuuttaja lapsia, kuuleman mukaan levoton pk. Sitten siinä on koulu lähellä. Joka ilm. laajenee niin, että sinne tulee myös yläluokat. Sairaala on lähellä. Nopeasti pääsee Jumboon.Ainoa mikä ällöttää on se et kirjasto on radan itäpuolella. Mutta pääheehän Tikkurilaan tai Korsoon nopeasti.Lisäki Asolan ja Korson väliin on suunnitelmissa Elmo urheilupuisto, siitä löytää varmaan enemmän tietoa Vantaa sivuilta.

Vierailija

Aikuisena esikoinen kertoi, että oli sielläkin huumerinki.

Ei se paikasta ole kiinni. "Hienosto" alueilla niitä huumeongelmia on jopa enemmän kuin vuokra-alueella.

Vierailija

palveluita ei ole, yksi kauppa vain, ei muuta esim ei kioskia jne

palvelut löytyy koivukylästä, eli esim terv. asema yms

bussit kulkee harvoin

oma auto on välttämätöntä ollakoulu on hyvä, tosin liian pieni lapsien määrään nähden

samoin lastentarha on liian pineksi mitoitettu, eli sinne harva lapsi mahtuu, ja niinpä moni roudaa lastaan koivukylään, eli se oma auto

Vierailija

Mutta lapseni pyörivät juuri siellä, missä anna heidän pyöriä!

Jatkavat koulunkäyntiä helsingissä.Kuullostaa pelottavalta paikalta.

:-(ap

Vierailija

että meillä EI siis ole autoa. Kuusihenkinen perhe jolle sapuskat yms haetaan bussilla rattaiden kyytiin lastattuna Koivukylästä tai Korsosta. Olishan tuo Valintatalo mutta turhan suppea valikoima meille, ja tosiaan pärjätään näin ihan hyvin. Ei se oma auto mikään välttämätön ole, ei tää nyt sentään mitään periferiaa ole. Kuusijärvellekin pääsee uimaan/luistelemaan kävellen tai vaikka bussilla jos oikein laiskottaa. Bussi Helsinkiin kulkee myös hyvin.

Vierailija

tosi pelottava paikka, itsekään en uskalla ovesta ulos jos ei ole ihan pakko. Silloinki juoksen äkkiä autolle ja huristetaan paremmille seuduille...

Vierailija

Vanha rauhallinen omakotialue.Lainaus:

liikenneyhteydet. MUTTA käytännössä kakarasi tulevat pyörimään Koivukyläö-Rekola-Korso-Havukoski-akselilla, eli narkkareiden ja muiden syrjäytyneiden keskellä.

En ikinä muuttaisi niille seuduille, vaikka kivan ison talon Päiviksestä saisin.

Vierailija

liikenneyhteydet. MUTTA käytännössä kakarasi tulevat pyörimään Koivukyläö-Rekola-Korso-Havukoski-akselilla, eli narkkareiden ja muiden syrjäytyneiden keskellä.

En ikinä muuttaisi niille seuduille, vaikka kivan ison talon Päiviksestä saisin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat