kuinka paljon alle pyyntihinnan kehtaisitte tarjota

Vierailija

tässä markkina tilanteessa asunnosta jonka pyynti on 270 000e, on myyty jo ainakin puoli vuotta ja on tyhjillään.

Kommentit (13)

Vierailija

niin ehdottomasti tarjoatte eka AIVAN alakanttiin.

Välittäjä kyllä esittää tarjouksen pelinavaamisena myyjälle ja saatte sitten vastatarjouksen.

AINA on mahdollisuus korottaa tarjousta, muttei alentaa.Jäitä hattuun. Jos kämppä ollut jo kauan myynnissä ja vielä tyhjillään niin varmasti tarjouksia janotaan.

Vierailija

Vähän paha mennä sanomaan, kun ei tiedä, että onko asunto ko. alueelle miten kallis. Onko neliöhinta suhteessa alueeseen ja kuntoon?Myös sijainnilla on merkitystä, vasta oli juttua, että Helsingissä kaksioiden hintapyynneistä on saanut nyt -11% ja perheasunnoista -18%. Eli tuolla logiikalla voisi kyllä kokeilla jopa sitä 220-230t. Toisaalta kun kerran on ollut varaa myydä puoli vuotta, niin voi miettiä, että onko niillä kiire rahoillekaan ja suostuuko ne kovin paljon tinkimään. Pikkuisen epäilen, että ovat ajatelleet ennemminkin saavansa sen vanhan noin -7% tinkivaran vaan vähemmän kuin pyynti ja sehän tarkoittaisi 250t tai enemmän.

Vierailija

ja toivovat että joku maksaa -20% ja luulevat tekevänsä hyvät kaupat.Ostajat olkaa tarkkoina. Pelkkä prosenttiale ei ole mitään vaan se reaalihinta mitä maksatte!

Vierailija

Jos kerran asunto, sijainti ja kunto miellyttävät, tarjoa se, millä haluaisit asunnon saada. Täysin surutta. Myyjä sitten tekee vastatarjouksen. Tai ei tee.Jollei tee, siitä voi päätellä, että ette ole samoilla desimaaleilla.Veljeni myi hiljattain asuntonsa. Oli kaupan nelisen kuukautta ja sitten alkoi tulla naurettavia tarjouksia. Niihin ei tehnyt edes mitään vastatarjousta. Asunto meni äskettäin vajaalla 10 % tingittynä.HInnan pudotus riippuu tässäkin markkinatilanteessa aika paljon siitä, onko myyjällä aikaa odottaa ja miten yleisesti haluttu ko. alue ja asuntotyyppi paikkakunnallasi on.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat