Vierailija

.

Kommentit (7)

Yritän käydä kylässä joskus silloin tällöin.. Joskus laitan pientä postia tytölle.. Olisi kiva olla enemmänkin tekemisissä, mutta yhteistä puhuttavaa vanhempien kanssa ei oikein ole. Olen ajatellut, että voisin pyytää tyttöä joku päivä mukaan vaikka hoplopiin tms..

kun eihän se ole lapsen syy eikä vika, että välit on menneet todella etäisiksi hänen äitinsä kanssa. Mutta vaikeaa luontevasti muistaa pientä kummilasta kun ei yhtään haluta enää olla yhteydessä vanhempiensa kanssa :o(

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pysyä yhteyksissä mutta asuvat niin kaukana ja jotenkin tämä arjen pyöritys vie vain mukanaan ja aina unohdan! Sori kummityttö! Olet ajatuksissani kuitenkin!

-Jouluna lähteän paketin-Synttäreinä lähetän paketinLahjan arvo on 5-10€ ja mukaan laitan kortin. Lahja on myös sellainen, että se menee kirjekuoressa, vaikkapa pieni kirja tmv. Kun kasvaa isommaksi, annan lahjakortteja, eli vaikkapa levykauppaan, vaatekauppaan, tai sitte leffalipun. Kun on isompi, laitan myös puhelinnumeroni postikorttiin, eli JOS lapsi haluaa ottaa yhteyttä itse, niin voin hänen kanssaa viestejä vaihtaa/soitella. Tämä vasta sitten kun ylä-asteella ja voi tuollaisesta asiata päättää, ala-astelaiselle en laita, koska JOS vanhemmat aievät ajatuksesta pidä niin joutuu ikävään välikäteen, mutta yläasteella oleva voinee jo itse päätää pitääkö kummiinsa yhteyttä vai ei.Riippuen siitä pitääkö yhteyttä minuun vai ei, osta hänelle joko ~muutaman kympin arvoisen rippilahjan ja lähetän sen hänelle (jos saan kutsun, menen toki juhliin!) jos pitää yhteyttä minuun/saan kutsun juhliin niin ~100€ arvoisen lahjan.Jos kummilapsi on ollut yhteydessä minuun, ripille pääsyn jälkeen muista edelleen leffalipuilla tmv. häntä sen pari kertaa vuodessa, jos ei ole yhteyksissä minuun, lähetän hänelle kortin jouluna ja/tai synttäreinä kunnes on ~parikymppinen ja sen jälkeen en mitään.

kummilapsiinsa, mutta aika yksipuolista yhteydenpitoa tää on ollu. Laitan lapsien kuvia, piirrustuksia, kutsun käymään -tulevat yleensä vain synttäreille ja tuovat joululahjan... Niitäkään ei tarttis, jos olisivat enemmän aktiivisia. Mutta minkäs voit? Osa kummeista asuu samassa kaupungissa, osa kauempana

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat