pakastetut karviaiset on todella kummallisia,

Vierailija

kuori on jotenkin paksuuntunut ja hurjan kirpeän makuinen. eipä noita oikein voi mihinkää käyttää? idiksii?

Kommentit (4)

Vierailija

Siis samalla tavalla kuin puolukoistakin. Ensin marjoja ja noin

litraa-puoltatoista keitetään, kunnes kuori on pehmennyt. Sitten

marjojen kuoret yms. soseutetaan ja hienonnetaan sauvasekoittimella.



Kuuman nesteen joukkoon siivilöidään ja sekoitetaan pari, kolme

desiä mannasuurimoita sekä lisäksi desi (tai pari) sokeria. Sitten

kiehautetaan nopeasti (ja varotaan ettei pala pohjaan!).



Kun puuro on jäähtynyt ulkona ja jääkaapissa, niin kylmä

puuro vispataan sähkövatkaimella kuohkeaksi. Hyvää tulee.

Sokeriakaan ei tarvitse laittaa niin paljon kuin paljon happamampaan

puolukkaan.

Vierailija

Siis litraa-puoltatoista _vettä_ keitetään,



Lainaus:

Siis samalla tavalla kuin puolukoistakin. Ensin marjoja ja noin

litraa-puoltatoista keitetään, kunnes kuori on pehmennyt.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat