Vierailija

Vauvakuumepalstalla jokainen kärsii lapsettomuudesta. Tullakseen raskaaksi jokaisen täytyy tehdä kovasti töitä. Mittailla ja laskea ja tehdä testejä. Aihevapaalla taas tullaan raskaaksi ehkäisystä huolimatta. Joka ainoa aborttiin päätynyt, ja heitä tuntuu olevan paljon, on tullut raskaaksi ehkäisystä huolimatta.

Kommentit (7)

eli valtaosalla ehkäisy on siis pettänyt. Osa niistä 38 % jotka eivät käytä ehkäisyä on todennäköisesti teinejä jotka eivät palstaile täällä.

Vauvakuumepalstalla pyörii juuri ne, joille raskaaksi tulo ei ole helppoa. Ei ne, jotka pamahtaa tuosta vaan, vaikka vahingossa.Ja kyllä kai nyt ehkäisyn pettäminen on missä vaan yleinen syy aborttiin. Siksihän se ehkäisy on tehty kun lasta ei haluta... Ilmenee kyllä muuallakin kuin av:lla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei kerrota mitä. Onko mukana myös keskeytetty yhdyntä? Onko käytetty säännöllisesti ja joka yhdynnässä? Kertovatko naiset totuuden? Enpä usko.

mutta outoa että juuri tällä palstalla jokainen aborttiin päätynyt on kokenut juuri tuon kohtalon. Kun taas vauvakuumepalstalla ei kukaan tule raskaaksi normaalilla tavalla.

Yleensähän aborttiin päädytään silloin kun ehkäisy pettää, eikä toivota vauvaa, ei silloin kun ollaan tikutettu vauvakuumeisina kuukausikaupalla.Ne jotka posahtavat kertalaakista raskaaksi eivät jää asumaan vauvakuumepalstalle kun ei tarvitse.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat