Välit poikki anopin kanssa, kokemusta???

Vierailija

Kiinnostaisi tietää millä perustein olette pistäneet välit poikki anopin kanssa?

Itellä tilanne, että on pakko miettiä nyt tarkasti mitä tekee...

En tietenkään haluaisi, mutta välillä tuntuu ettei muu auta.

Sivut

Kommentit (34)

Vierailija

mutta haukkuminen, paskanpuhuminen ja kaikenlainen liiottelu sitäkin enemmän. Anopiton elämä on ollut suhteen pelastus, uusi alku ja taivaan lahja. Ihanaa.

Vierailija

Enkä varsinkaan yksipuolisesti, koska kyseessä on myös minun mieheni äiti. Noissa esimerkeissä joita on esitetty. Jos anopin kotona on hankalaa, niin entä jos appivanhemmat tapaisivat lastenlapsiaan julkisella paikalla? Museossa, leikkipuistossa tms. Sellaisessa tilanteessa pahansuovatkin ihmiset tuppaavat käyttäytymään asiallisesti.Entä oletteko käyttäneet ulkopuolista sovittelijaa? Mä en myöskään aina ole varma pitääkö joka kivi kääntää, voisiko se viisain osapuoli todeta, että sovimme olevamme eri mieltä.Haukkumista ei tarvitse kenenkään kestää. Eikö siinä tilanteessa voi tehdä niin, että lapset kainaloon ja sanotte vain, että kiitoksia kun saimme tulla. Tulemme mielellään uudestaan parempana päivänä.

Vierailija

Olemme yrittäneet! Sen voin itsellenikin käsi sydämellä sanoa.

Menemme sinne selvittämään asioita, ja hän toivoo asiallista käytöstä.

Kukaan muu ei huuda ja hermostu niin kuin hän.

Sepä se, kun ei osaa perustella miksi meillä menee huonosta . Käskee vain pistämään jalat maahan.

Kääntää kaiken sanomamme itseään vastaan...

Vierailija

Oletteko koettaneet jutella anopin kanssa? Sopia säännöistä, vaikka jotenkin niin että hän ei tuntisi itseään ihan alistetuksi. Esim. kiroilla ei mutta huutaa saa jos siihen on ihan tosiaan tarvetta (jotkuthan vaan on sellasia huutajia..=)).

Ja ihan vaikka kysyä, että miksi ja mikä hänen mielestään menee teillä metsään. Siis perustelujen kanssa tietysti..

Vierailija

verran järkevä ettet käy arvostelemaan lastesi valintoja. Ja toisaalta myös sen verran järkevä että ymmärrät että siinä vaiheessa kun pojillasi on oma perhe, sinä et kuulu siihen eikä sinulla ole automaattista oikeutta lapsenlapsiisi eikä varsinkaan heidän kasvatukseensä puuttumiseen.

Vierailija

[quote]

Etkä ikinä saisi tavata omia lapsenlapsiasi, koska joku typerä lehmä sen estää..

[quote]
Ja toisaalta tämä typerä lehmä on synnyttänyt nämä lapset ja ne ovat hänen lapsiaan. itse koetan ainakin ajatella niin että se miten lapseni kasvatan ja millaiset välit heihin luon, vaikuttaa aika pitkälle tulevaisuuteen. Pyrin myös kunnioittamaan heitä ja heidän valintojaan, itse olen aikanani omani tehnyt ja heillä on oikeus tehdä omansa. Minulla ei siis ole anoppina oikeutta arvostella heidän puolisovalintojaan, kasvatustapojaan tai elämäntapaansa ylipäätänsäkään. Ja erityisesti tämä on syytä muistaa jos haluaa olla tekemisissä lastenlastensa kanssa, se kun ei ole mikään automaattinen oikeus.

Vierailija

"Käsittämätön tapaus oli että anoppi kutsui itsensä synnärille katsomaan meidän lasta. Pöllähti vain yllättäen siihen sängyn laidalle lepertelemään kuin paras kaveri.

Sen jälkeen anoppia ei ole mun/meidän lapsia nähnytkään kuin kuvissa. Minä otin muksut ja muutin muutaman vuoden kuluttua satojen kilometrien päähän. Mies halusi jäädä lähelle "omaa perhettään" ja kavereitaan joten erosimme.

Ei voi muuta sanoa kuin että mahtava helpotus!"Siis MITÄÄH... joku tuli synnärille vauvaa katsomaan!! ja vielä lapsen isoäiti!!! Kyllä on törkeää. Oisit soittanut poliisit!

Vakavasti ottaen et vaikuta ihan tasapainoiselta ihmiseltä. Eniten säälittää tässä kyllä lapsesi ja ex-mies. Miltä tuntuisi jos itsellesi tehtäisiin samoin? Näkisit lapsenlastasi vain kuvista?

Vierailija

käytetään yökylässä?? Vieläpä ihmisellä, jonka kanssa ei paljoa muuten ilmeisesti olla tekemisissä? Kenen etuja se palvelee? Ei ainakaan vauvan.

Vierailija

ja kutsumatta tupata synnärille tuosta vaan. Ja varsinkin tuollaisen ihmisen, jonka kanssa ei ole väleissä. Kaikilla synnäreillä ei edes ole mahdollista vierailla muiden kuin isän ja sisarusten. Ja se että jos sattuu olemaan jonkunlainen biologinen suhde vauvan isään, ei kyllä ollenkaan tarkoita automaattisesti sitä että olisi mikään lupa sekaantua perheen elämään ja lapsen kasvatukseen tai edes automaattinen oikeus olla osa lapsen elämää.Itse olisin kyllä kutsunutkin vaikka henkilökunnan ystävällisesti ohjaamaan anopin ulos jos olisi synnärille pamahtanut, mutta emmepä ole lasten syntymistä hänelle ilmoitelleet, joten ei tuollaiseen ole ollut mahdollisuutta.

Vierailija

Ollaa oltu miehen kanssa yhdessä 7 vuotta ja koko tämän ajan välit anoppiin ovat olleet todella huonot :/ meillä on nyt kohta 8kk täyttävä poika ja olen yrittänyt luoda suhdetta pojan ja isovanhempien välille, mutta tämä alkaa käydä TODELLA raskaaksi :(

Anopin mollaaminen ja lyttääminen on sitä luokkaa että aina anoppivierailujen jälkeen olen vähintään viikon tosi masentunut, ja puran pahaa oloa mieheeni. En väitä, että kukaan riitelee yksin, riidassa on aina kaksi osapuolta, niin tässäkin. Olen jokun verran herkkä ihminen, pahoitan mieleni helposti, ja taas anoppini on (muidenkin mielestä) erittäin suorasanainen ja hyökkäävä ja vihamielinen minua kohtaan.

Näin ei voi enää jatkua. Ollaan yritetty tehdä niin, että viedään poikaa sinne yökylään ilman että olemme itse siellä.

Käytännössä viedessä poikaa, ja hakiessa sieltä saa lähteä aina tosi pahalla mielellä :( auttakaa, mitä teen?

Mitä sinä tekisit minun tilanteessani? Mikä on lapsen parhaaksi? Masentunut äiti? Onko mummosuhteita pidettävä yllä hinnalla millä hyvänsä? Olen itse miettinyt sitä että ei ole normaalia, että joudun aloittamaan masennuslääkket tämän takia?

Monta anoppivierailua on menty läpi niin, että olen ottanut diapamin ennen vierailua, ettei tunnu niin älyttömän pahalta :( mun mielestä se ei ole normaalia?

Vierailija

Mä luultavasti tekisin sitten niin, että vähentäsin näkemistä. Joskus silloin tällöin vois nähdä.

Ja jos lapsi kasvaessaan tuntisi olon uhatuksi anoppilassa, niin vois loppua käynnit kokonaan. Mies vois sitten käydä ittekseen.. =)

Kamala tilanne teillä, ei kuullosta käyvän ihan täysillä sun anoppis..

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat