Emmaljunga twin cerox 360

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kenelläkään kokemusta ko. rattaista? Kokemukset yksösen mallistakin käyvät. Toimiiko nuo kääntyvät etupyörät miten ulkona? Kaupoissahan nuo varmasti on ihan unelmat työntää. Pitäisi rattaat ostaa mutta kun epäilyttää nuo pienet pyörät.

Kommentit (4)

Vierailija

on juuri nämä vaunut ja olen ollut niihin todella tyytyväinen. Pienet etupyörät toimivat kaupoissa aivan loistavasti ja hyvin on toiminut nyt talvella maastossakin. Ja Oulun alueella asutaan.

Vierailija

Nyt ovat kyllä taas takuukorjauksessa. Ensin hajosi aisasta mekanismi, sitten sauma alkoi repsottaa kuomusta, nyt hajosi jarru:( Meille kait sattunut maanantai kappale. Harmittaa, mutta en voi kyllä suositella oman kokemuksen perusteella. Muuten kyllä voisi ollakkin hyvät, jos pysyisivät ehjinä. Ainoa miinus on etupyörät. Lumessa eivät kulje hyvin ja hiekkatiet eivät tule kuuloonkaan. Eli kaupunkiin ja asfaltille loistavat, muuten eivät pelaa. itse asutaan suht syrjässä, ja nyt ei olla päästy vaunuilemaan ollenkaan kun eivät tosiaan liiku tuolla lumessa . Lisäksi etupyörät tyssää jokaiseen pieneen kiveen ja kohoumaan mikä maasta tulee, joten jos ei asu kaupungissa niin en suosittele. Me ostimme varalle ihan halpis rattaat maastossa ja lumessa liikumiseen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat