TTA. Mikkonen ajaa omaa sovinistista ajatteluaan vaimonsa kautta.

Vierailija

Akat takaisin nyrkin ja hellan väliin! Ja tyttö on haksahtanut tähän lankaan ja julistaa sitä omana ajatuksenaan!

Kommentit (5)

Vierailija

Jos Nina haluaa olla kotona niin siitä vaan, hänellä on siihen täysi oikeus ja se on ihan heidän perheen sisäinen asia.Toisaalta, Nina ei halua pitää sitä heidän omana asianaan ja toitottaa omaa "totuuttaan" ainoana oikeana muille, mikä on typerää, vaikka hän varmaan sillä hyvää tarkoittaakin. Ihan samalla tapaa kaikki muutkin perheet saavat tehdä omat ratkaisunsa kuten parhaaksi näkevät - elämäntilanteet ja ihmiset kun ovat erilaisia.Olen kyllä siinä samaa mieltä Mikkosen kanssa, että pienten lasten olisi yleensä parasta olla kotihoidossa, jos vain hoitaja on järjellinen, koska koti yleensä on parempi paikka alle kolmivuotialle kuin vaikkapa päiväkoti. Elämä vain ei ole niin yksinkertaista, että aina voisi tehdä yhdellä elämänalueella niitä parhaita mahdollisia ratkaisuja, koska pitää ottaa huomioon kokonaisuus ja tehdä kompromisseja.

Vierailija

Ja sitten tämä nainen paasaa niitä ominaan. Niin läpinäkyvää, mistä aatteet on peräisin. Tämä on silkkaa aivopesua. Voihan siellä olla yksi järkevä lause muun sonnan seassa.

Vierailija

Eikös se tuire mikkonenki ollut kotiäiti ja sitten katkerana tilitti kaikissa juorulehdissa muutama vuosi sitten, että on uhrannu koko elämänsä timolle ja perheelle ja kun lapset oli kasvau aikuseksi, Timo T. A. vaihtoi nuorempaan eli alkoi tämän nykyisen kans, jonka kans sama meno jatkuu

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat