Kauanko voi olla palkattomalla vapaalla kk:ssa ettei se vaikuta seur.vuoden lomapäiviin?

Vierailija

Entä montako päivää sitä kannattaa ottaa, ettei se ahmaise koko palkkka? Kuulin vain joltain että jos on 3 päivää palkattomalla niin menee vain 3 päivän palkat, neljästä menee jo koko viikon?? tai ainakin lauantain tai jotain sinnepäin...

Mietin tässä vaan kesälomaani, kun lomapäiviä on kertynyt 16 ja haluaisin pitää koko heinäkuun lasten takia. Auttakaapas viisaammat. Kiitos!

Kommentit (5)

Vierailija

pääasiassa homma menee kuten sinulle vastattiinkin:"Täytenä lomanmääräytymiskuukautena pidetään kalenterikuukautta, jolloin työntekijälle on kertynyt vähintään 14 työssäolopäivää tai 7 §:n 1 ja 2 momentissa tarkoitettua työssäolon veroista päivää."Eli työpäiviä tai niihin verrattavia päiviä (sairasloma, vuosiloma jne) on oltava 14 per kuukausi.

Vierailija

paljon pois että työpäiviä jäin alle 15/kk, niin menetin kk:delta lomaoikeuden.

Vanhempainvapaani loppui 15.5 ja sen jälkeen olin palkattomalla vapaalla 4vkoa ( = edellisen kesän kesäloma, joka maksettiin rahana kun lomaa ei saanut siirtää yli yhden lomakauden) ja palasin töihin 23.6 (Juhannuksen jälkeen sinä vuonna) ja tällä menetin seuraavasta vuosilomasta 5pv ( 2*2,5pv) Kyllä harmitti!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat